2777
2789

من که سزارین کردم میگن طبیعی بهتر  البته اگه تحمل درد داری من ک مطمئن بودم سر دردام بیهوش میشم

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

منم طبيعي دوست دارم

مامانم منو طبيعي به دنيا آورد و خيلي راضيه

نه عضلات واژنش شُل شده بعد زايمان هم ميتونست كارشو بكنه و زمين گير نشد

هيچ مشكلي براش به وجود نيومد

دردشم ميگفت قابل تحمله ميشه تحملش كرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زايمانم طبيعي بود ولي پشيمون نيستم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

من طبیعی زایمان کردم اگر تمایل داری طبیعی باشی ورزشهای مخصوص بارداری و تکنیکای تنفسی رو یاد بگیر.خیلی موثره

من با این روشها تونستم زایمان خوبی داشته باشم....البته درد هم داشتم که تحمل کردم

در دوره ای که ازآن 
تازه ميگن بچه هايي كه طبيعي به دنيا ميان باهوش تر از بچه هايي هستن كه سزارين به دنيا ميانو بدنشون نس ...

الان سزارینیا میریزن سرت😂😂

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

عزیزم همش سلیقه ایه هیچکدونش هیچ برتری نسبت ب اون یکی نداره...این حرفا هم همش از رو تعصب و اینک میخوان بگن کاری ک ما کردیم درسته میگن

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

هر بدنی یکجوره 

و واقعا ربط به اندازه بچه و لگن داره و توان خودت

یکی تحمل درد طبیعی نداره یکی تحمل سزارین

اول از همه زایمان برای خودت گنده نکن یه روزه میاد میره 

فقط ببین دکترت کدومو بهت پیشنهاد میده اگه گفت سزارین اینو مطمئن باش که تو طبیعی به مشکل بر میخوری و سزارین کن 

تازه سزارینم یکسری خیلی زود سرپا میشن و اصلا انگار نه انگار کلی شکمشون پاره شده یکسری ام درد زایمان بهشونو میگیره 2 ساعته راحته زایمان میکنن و یکسری سخته براشون

به نظر من بیخیال باش و بزار هرچی قرار پیش بیاد اتفاق بیوفته

از الان پیاده روی ورزش مخصوص طبیعی شروع کن اگه طبیعی شد که خداروشکر اگه نشد سزارین شدی بازم خداروشکر

مهم سلامتی فسقلی که سالم به دنیا بیاد

وقتی ما تصمیم گرفتیم مامان بشیم سختی زایمانم به جون خریدیم 

پسسس بسپر به خدا ان شاءالله زایمان راحت و خوبی داشته باشی و نینی سالم سلامت به دنیا بیاد

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی