2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
برا من نمیاد .هعیییییی

نمیتونم عکس بزارم اینم ب سختی گذاشتم:(

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
اخییی🥲💔ببخش فک کردم رهاش کردی بره بیرون از خونههمینه ما ی عمری داریم حیوونا ی عمری دارن هیچی موندن ...

گربه خیابونی بود ولی خب خیلی بهش نزدیک بودیم دیشبم دیدمش صبح دیدم جنازه زیر ماشینه فکر کنم تصادف کرده بود :(

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
الهییی چرا مرد ؟من عاشق گربه هام

بچم تصادف کرده بود:(

آخی دمت گرم که بهش رسیدگی میکردی

مرسی 

من خیلیییی گربه هارو دوس دارم اصلا نمیتونم همینجوری ازشون بگذرم

گربه خیابونی بود ولی خب خیلی بهش نزدیک بودیم دیشبم دیدمش صبح دیدم جنازه زیر ماشینه فکر کنم تصادف کرد ...

عزیزم🥲

منم عاشق گربه هام ولی ن نگهداری تو خونه.

دوست دارم ازاد باشن

معلومه دل مهربونی داری🫂

ساقی به نور باده برافروز جام ما
عزیزم🥲منم عاشق گربه هام ولی ن نگهداری تو خونه.دوست دارم ازاد باشنمعلومه دل مهربونی داری🫂

🩷🩷

2809