2777
2789
عنوان

بحث همین الانم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر طرز حرف زدنت بده ،به مامانت میگی؟؟والا خوب صبوری کرده دربرابر حرفات

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
سخت نگیر. تا جایی که میشه پایه باشی خوبه.البته اگه بتونی .حداقل پسرا دوس دارن عشقشون گیر نده

گیر ندادم خودش دهنمو سرویس کرد چرا نمیای چند بار بهش گفتم الان میگ میخام برم پیش محمد حالا صبح تا شب پیش همن

دهنتو ببند دورت بگردم یعنی چی اخه اون دورت بگردم اخرش چیه دیگه

اعصابم و خورد کرده بهش گفتم نمیام یکبار دیگه نگو هی اصرار بیجا میکنه انگار من شدم مسخرش هر وقت خاست باشم هر وقت نخاست نباشم و همش باب میل اون باشع

چند وقته صیغه اید؟چرا عقد نمیکنید؟

از رفتارای عنش ریدم تو اخلاقش از وقتی رفته سرکار جدید کلن منو یادش رفته الان باید تایم استراحتش باشه از ۱ تا ۴ اونم حاضره بره در ک‌ون رفیقش

دختر ببخشیدا ولی بدهن نباش خانومانه رفتار کن چیز بدی ک نگقته

یک مدته همش ب من غر میزنه نمیای نمیای چند بار بهش گفتم میگ کار دارم سرکارم فلانم الانم رفته در ک‌ون رفیقش منو کرده مسخره دست خودش

از رفتارای عنش ریدم تو اخلاقش از وقتی رفته سرکار جدید کلن منو یادش رفته الان باید تایم استراحتش باشه ...

الان عصبی به نظرم یکم الان استراحت کن

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /: