2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا فکر کردی تو ازدواج مردها می شینن فقط نوازش میکنن 

خیال بافی همش دروغ شیرین 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

مثلا فکر کردی تو ازدواج مردها می شینن فقط نوازش میکنن خیال بافی همش دروغ شیرین

گفتیاااااا......

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مثلا فکر کردی تو ازدواج مردها می شینن فقط نوازش میکنن خیال بافی همش دروغ شیرین

همه مث هم نیستن منکه هر کی دیدم ازدواج کرده خیلیم خوشبخته

کاربری دست دو نفره
متاسفانه بعد از ازدواج هم نوازش نمیشی منم با وجود شوهر دلم یه بغل گرم میخاد یه کم محبت یه کم حس خوب

پس چاره چیه 

این حس لامصب بیرون نمیره از دلم😔

کاربری دست دو نفره
گفتیاااااا......

بخدا 

من قبل ازدواج اصلا رابطه نداشتم مثلا خاستم تو راه درستش باشم همش خیال بافی که با ازدواج این جور میشه و اونجور 

دریغ الان فهمیدم مجردی بهترین دورانه 

ادم باید منت خودش بکشه نوازش کسی دیگه واسه چیته در قبال نوازش هزار تا مشکل واست بوجود می یارن اخرش از دست خودشون دنبال یه سرپناه میگردی که دلت اروم کنی

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

همه مث هم نیستن منکه هر کی دیدم ازدواج کرده خیلیم خوشبخته

من دقیقا مجرد بودم تحلیل های شما رو داشتم 

ادما بدبختی شون فریاد نمی زنن

حالا انشالله شما خوشبخت بشی 

حرف های منم همش کشک باشه

بخدا من قبل ازدواج اصلا رابطه نداشتم مثلا خاستم تو راه درستش باشم همش خیال بافی که با ازدواج این جور ...

دقیقا موافقم....

😔😔😔البته که به نظرم انتخاب اشتباه هم باعث میشه آدم به این نقطه برسه ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دقیقا موافقم....😔😔😔البته که به نظرم انتخاب اشتباه هم باعث میشه آدم به این نقطه برسه ...

درسته اما تو مردهای این زمونه خیلی سخت پیدا میشه تازه بینم اونم قسمت ادم بشه یا نه 

بیشتر تو دوستی ها نوازش و این چیزها هست 

درسته اما تو مردهای این زمونه خیلی سخت پیدا میشه تازه بینم اونم قسمت ادم بشه یا نه بیشتر تو دوستی ها ...

نه من اتفاقا دیدم مرد اینطوری خواهر😔

هعی 

چی بگم‌‌.....