2777
2789

واجبه ادم قسطی طلا بخره 🙄

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
واجبه ادم قسطی طلا بخره 🙄

آره خیلی خوبه اتفاقا . هم از طلا استفاده میکنی و هم با پول کم بالاخره یه طلایی واسه خودت جور کردی و قسطش رو میدی . 

من خیلی با چزای قسطی حال میکنم کلا  

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره خیلی خوبه اتفاقا . هم از طلا استفاده میکنی و هم با پول کم بالاخره یه طلایی واسه خودت جور کردی و ...

سرواحداقتصادیادمه استادمون میگفت خریدقسطی عالیه چون ارزش پول بمرورکم میشه عوضش اون جنس روخریدی وهم استفاده کردی هم اینکه مثلاالان 200قسط بدی تاسال بعد200ارزشی نداره 

وخدایی که بشدت کافیست

من خودم از یجا تو شهرری خرید می کنم شرایطشون هم خیلی خوبه  بهم کمک کردن خورد خورد کلی طلا جمع کردم

ادرسشون شهرری خ فداییان اسلام روبروی پارک زکریا پ28 طلافروشی نشاط

یه اقا و دوتا فروشنده خانم هم هستن که خیلی خوش برخوردن من که ازشون راضیم

تلفن 02155901823 - 09126701093

سایتشون هم هست ولی کامل نیست

شرایط فروش اقساطی :

»اقساط بلند مدت ۶ ماه

»۱/۴مبلغ خرید به عنوان پیش پرداخت

»سود اقساط: بر روی مبلغ خرید نقدی به ازای هر گرم ۲۰ هزار تومان اضافه می‌شود،و دیگر هیچ درصدی برای اقسط هر ماه اضافه نخواهد شد.

»»ضمانت:باید به اندازه مبلغ بدهکاریتون ، طلا پیش ما بگذارید،تا پایان اقساط.

{بهترین شرایط برای خرید طلا با پول کم،پس اندازی برای آینده}

=>شرایط ما را با جاهای دیگه مقایسه کنید متوجه می‌شوید که چقدر از لحاظ قیمت$ تمام شده هر گرم طلا به نفع شماست.

آدرس: پيروزي ، چهارراه كوكاكولا ، پاساژ پاناروما

(سينما پيروزي) ، طبقه -١

واحدB122

Tel:77759252

Mob:0912-1962821

زارعی