2777
2789
عنوان

محبت دارید🥲

116 بازدید | 10 پست

براتون پیش اومده به کسی قلبا محبت داشته باشید ولی اون آدم از شما خوشش نیاد ...  

چرا خانواده همسرم اینطوری هستن؟ به خصوص مادر همسرم و یکی از خواهراش. بیخود و بی جهت از من خوششون نمیاد خیلی دلم میخواست بهم محبت کنه عروس پر توقعی نیستم ولی عاشق مادرشوهرهای مهربونم ... 

باهاشون خیلی حس غریبگی دارم شبیه خانواده نیستن اصلا 

چیکار کردم مگه من   

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که خیلی اذیت میشم اصلا نمیتونم درکشون کنم

برای منم اصلا قابل درک نیستن ... عجیبه برام روابط سردشون 

من برادر ندارم عاشق اینم برادر داشتم ازدواج میکرد مدام پیش زنداداشم بودم 

برای منم اصلا قابل درک نیستن ... عجیبه برام روابط سردشون من برادر ندارم عاشق اینم برادر داشتم ازدواج ...

فک میکنی اینجوریم نیست یعنی شاید تو دوست داشته باشی رفت و آمد و ولی زنداداش از این همه نزدیک بودن  فرار میکنه 

اللّهم عجل الولیک الفرج

چون اونا حس میکنن محبتی ک از طرف همسرتون بهت میشه نباید بشه .در واقع چون فکر میکنن از قبل با همسر شما نسبت داشتن پس بهش نزدیک ترن و باید عزیزتر باشن .حالا شما اومدی و میخای مثل عضو خانواده شون باهات رفتار بشه تازه توجه و محبت پسرشونم  بردی؟؟؟؟واقعا ک خیلی پررویی  

شوخی کردم من خودم یه عروسم ک در مقابل خانواده همسرم دیگه کم آوردم فقط سپردمشون ب روزگار 

ولی حرفای بالا حرف دل همه ی خانواده ی شوهراس

برای منم اصلا قابل درک نیستن ... عجیبه برام روابط سردشون من برادر ندارم عاشق اینم برادر داشتم ازدواج ...

ما خانوادمون سرده مثل خانواده شوهرت 

برعکس خانواده شوهرم بیش از حد وابسته 

اللّهم عجل الولیک الفرج

چون اونا حس میکنن محبتی ک از طرف همسرتون بهت میشه نباید بشه .در واقع چون فکر میکنن از قبل با همسر شم ...

نه اتفاقا با پسرشون هم سردن ... کلا روابطشون سرده مادرشوهرم فقط با دختراش خیلی گرم و صمیمیه 

نه اتفاقا با پسرشون هم سردن ... کلا روابطشون سرده مادرشوهرم فقط با دختراش خیلی گرم و صمیمیه

طبیعیه عزیزم اونا دخترشن .منم خیلی دلم میخاد مادرشوهرم مثل مادرم باشه ولی متاسفانه نیست . عیب های دختراشو مخفی میکنه و خوبیاشونو تو بوق کرنا میکنه .....ولی با من کاملا برعکسه

طبیعیه عزیزم اونا دخترشن .منم خیلی دلم میخاد مادرشوهرم مثل مادرم باشه ولی متاسفانه نیست . عیب های دخ ...

نه حالا از دختراش پیش منم غیبت می‌کنه ها 

ولی در کل نسبت به من اصلا محبت نداره .