2777
2789

تاپیک رو قفل کردم گزارش زدین تا ترکید دیگه چرا درخواست میدین؟؟؟؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

بهههههه سلامممم طناز جون 

برو پیش شوهرت 

تازه عروسی تنهاش نذار

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهههههه سلامممم طناز جون برو پیش شوهرت تازه عروسی تنهاش نذار

فکر نکنم این موضوع به شما ربطی داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
دوست دارن آنقدر جذابی

😒😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نکنم این موضوع به شما ربطی داشته باشه

تو چرا تعلیق نمیشی؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

تو چرا تعلیق نمیشی؟

ناراحتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مجبورین مسائل خصوصی زندگیتونو تو سایت عمومی مطرح میکنین؟ 

چیه فایده اش؟ 

به همه کاربرا درخواست دوستی میدن 

خودم یه لیست بلند بالا دارم 

کوچک ترین اهمیتی نداره برام

تاپیک زدنش چیه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

لطف کنید دیگه نه تگم کنید نه درخواست بدین من هیچ درخواستی رو قبول نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده چطور ظهر چهار محال عروسی کردی سرشب رفتین ایلام بعد ساعت 12 شبم اومدی نی نی سایت؟ 4 صبحم اومدی میگی ...

قالیچه سلیمان دارید ؟ جت شخصی دارید ؟ دستگاه توقف زمان دارید ؟

675 کیلومتر مسافت بین ایلام و چهارمحال رو تو بگو چجور باور کنم  با چی رفتین ظهر چهارمحال بودن سر شبم ایلام جشن گرفتن چجوری خودتونو رسوندین من شرط میبندم ازت بپرسیم میگی اینجا برا فامیلا ما بود اونجا برا فامیلا شوهر خودمون با پرواز رفتیم ولی من قول میدم هیچ پروازی اون روز از شهرکرد به ایلام نبوده ضمن اینکه همچین کاری محاله وقتی میخوان تو دوتا شهر دور مراسم بگیرن یه روز این شهر جشن میگیرن یه روز میرن اون یکی شهر

بعدش میگی مسافرت بین قطر و پاریس و ترکیه موندی ؟ حالا ده روز قبل از سفر ؟ در مورد پاسپورت و ویزا چیزی تا حالا به گوشت خورده ؟ درمورد بلیط و ... چیزی میدونی ؟؟؟ آدم میخواد شمال بره از یه ماه قبلش میدونه که مناسب با اون هوا لباس و وسایل آماده کنه 

بعد 26 میگی تولد پیغمبر تقویم نداری تو خونتون ؟ ولادت که 31 شهریور بود 

حداقل قشنگ دروغ بگو  بعد یک مهر که هنوز 5 روزم از عروسیت نگذشته که از سفر برگشته بودی وای خدا از دست تو  

2790
2778
2791
2779
2792