2777
2789

د.و.س.ت پسرم مدتی بود میگفت نمیخام باهات بیام بیرون چون احساس بدی میگیرم بهش حق میدادم چون طی یک مدت رفتار بدی باهاش داشتم بعدش رفتارمو تغییردادم و چندباری ازش خاستم بیاد بیرون مدام گرمی هوا و شلوغی و اینکه احساس بدی داره رو بهونه کرد ولی بازم گفتم حق داره از دستم ناراحته دیگه بهش حرفی نزدم تا خودش بگه بیا  یک هفته التماس کرد تا امروز رفتم دیدمش اونجا رفتارش خیلی خوب بود ولی وقتی برگشتم بازم از یکی رفتارهای من ایراد گرفت و باهام سرد حرف زد اخرشم گفت تو ازم خاستی که اومدم درصورتی که اون بود که میگفت بیا ببینمت منم دیگه زدم سیم اخر و مجبورش کردم عذرخواهی کنه و بهش توهین کردم گوشیو روش قطع کردم از الان به بعدم محاله برم ببینمش تا مدت خیلی طولانی حتی شاید یک سال ولی بنظرتون چرا اینجوری رفتار میکنه مثلا امروز بهونش این بود من خستم و گشنمه نیم ساعته رسیدم خونه تو نمیزاری گوشیو قطع کنم و برم ناهار ولی من مشکلی نداشتم اگه میگفت میخام برم میگفتم باشه این حرف فقط بهونه بود نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی ک از درز دیوار هم بهانه میگیره خب مشخصه ارزشی واست قائل نیست و دوستت نداره و نمیخواد باهات باشه

یا کس دیگه اومده تو زندگیش 

دلیل دوم اینه ک شاید شما خیلی بهش وابسته ای و مدام بهش میچسبی اینا رو میگه 

غیر این دو چیز دیگه نمیتونه باشه

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
اگر قرار بود ادمارو با یک مشکل جزئی حذف کنیم الان هیچ خانواده ای در طول تاریخ شکل نمیگرف

این مشکل جزئی نیست دقیقا داره میگه که من دنبال بهونه ام که نبینمت و اینقدر این کارو تکرار میکنم که خودت بری

اگر قرار بود ادمارو با یک مشکل جزئی حذف کنیم الان هیچ خانواده ای در طول تاریخ شکل نمیگرف

این مشکل جزئیه که بخاطرش یکسال میخواید نبینیش؟!! 

اصلا هر دوطرف بهم علاقه دارید؟ این بچه بازیا چیه؟! 

انقد رو راست بهت گفته حس بدی میگیره تو هنوز پیگیر و آویزونشی؟ عجیبه واقعا ...

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
2790
2778
2791
2779
2792