2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برای هر کس فرق داره...من یکی رو میشناختم که سنش بالا بود ازدواج کرد الانم ۲ تا بچه داره 

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

سوالات مربوط به ازدواج مثل سن ، از قانون خاصی تبعیت نمی کنند و بستگی به روحیه افراد و در درجه بعدی سایر عوامل دخالت دارند . تنها چیزی که میتونم بگم اینه که هر دو شخص باید علاقه ای به هم داشته باشند . حتی در سن بالا . البته روحیه و شور و شوق اکثرا کمتر میشه ولی یک قانون کلی نیست . و این موضوعی هست که خود شخص باید احساس کنه . متاسفانه بسیاری از افراد پسر یا دختر ، با تبعیت از عرف جامعه و  بدون در نظر گرفتن احساس ، خودشونو مجبور می کنن . 

البته نتیجه گیری نهایی ، نامشخص هست ولی سن هرچند فاکتور مهمی هست ، ولی همه چیز نیست و خیلی ها در سنین بالاتر ازدواج خوبی هم داشتند .

بستگی به شخصیت و روحیه داره و اینجا سوال ، جواب قانع کننده نخواهد داشت چون هر شخصی بر اساس روحیه خودش و تجاربش جواب میده