2789
عنوان

زنگ زدم شوهرم....

1811 بازدید | 146 پست

زنگ زدم ۱۹دیقه بود که زنگ زدم درحال مکالمه بود.بعد فوری من قطع کردم چندثانیه بعد زنگ زدواینا کارمو گفتم.بعدگفتم باکی حرف میزدی گفت تهران گه واسم جنس میارن.خلاصه ولی دلم به شک افتاد که چطور زود قطع کرده پشت سر من وبهم زنگ زده.دلم شورمیزنه ومعده درد گرفتم ازترس.چون سابقه خیانت داره.قبلا هم که خیانت بود خیلی کم پیش میومد درحال مکالمه باشه.ولی خب دارم الان میمیرم ازترس.چیکارکنم.لطفا نگید ظهر که اومد گوشیش روچک کن یا بگونشونت بده چون نمیخوام.دیشب هم گفتم دلم شورمیوفته وقتی به گوشیت حساسی گفت به خدا حساس نیستم دستت رو بده دستمو دادم کشید برد پیش گوشیش گوشیش روداد بهم وگفت بیا برو داخلش گفتم رمزتو بده بهم داد ولی دلم نخواست برم داخلش وبدتراعصاب خودمو خوردکنم ولی حدس میزنم اگرم میخواستم برم نمیزاشت نمیدونم بتزم.چیکارکنم خدایااااااا

یه بار به خودت بگو حالا خیانتم بکنه مگه چیه؟  

پس این خارجیا که شوهر دارن دوس پسرشونم دعوت میکنن خونشون سره میزه غذا مردن   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد واقعا حساس شدي 

آدم اينجور مواقع نميدونه چي بگه 

اگه مرتب چك كني اگه چيزي باشه كه باز ميريزي بهم 

اگه چك نكني همش يه خوره تو وجودته كه لابد همسرت داره خيانت ميكنه 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
از فکرش بیا بیرون پیشنهاد میکنم هیچوقت گوشی همسرت چک نکن  مگررررر اینکهههههه بارها و بارها و ...

نه چک نکردم هیچ وقت اوایل اره ولی الان نه وارامش خودمم بیشتره ولی چون درحال مکالمه بود ترسیدم.ینی هروقت زنگ بزنم بفهمم بابابامم حرف میزنه بازمبترسم 

بچه ها اینایی که گفتم امکان داره واقعا خیانت کنه.یااین درحال مکالمه که فوری قطع کردوبهم زنگ زدچی؟تازه دودیقه بعدم به یه بهونه زنگ زدم ولی درحال مکالمه نبود