2777
2789
عنوان

مامانا کمک

54 بازدید | 8 پست

دکتر میبرم پسرمو فقط الان برای تجربه میپرسم تروخدا بگید

کسی بوده بچش مدت طولانی مثلا یه ماه مدفوع نرم(اسهال نه نرم)گاهی هم معذرت میخام همراه با خلط تو مدفوع داشته باشه؟!

گاهی هم شکم درد خفیف

نه حتما چکش کن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

ببخشید واضح توضیح میدم، بدتون میاد نخونین پستمو

دخترم یک سال و یک ماهش که بود، من بهش شیر گاو دادم، از بعد از اون اسهال همراه با خلط خونی داشت، کم کم خون تو مدفوعش کم شد ولی مدفوعش تا تقریبا 3هفته نرم و چسبانک بود یعنی خلط تو مدفوعش مونده بود، همون اولش ازمایشو اینا دادیم گفتن چیز نگران کننده ای نیست، حساسیت به شیر گاو داره، ولی تا این حالتش خوب شه بیشتر از 3 هفته طول کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸ سالشه

اهان . خوب خوبه یه حسن بزرگ اینه که خودش میتونه حرف بزنه مشکلاتشو بگه . دختر من یه بار این تجربه رو داشت بعد یه مسمومیت شدید و دکتر گفت این واکنش روده هست و مشکلی نیست بهش مکمل پروبیوتیک داد اسمش کپسول یوموگی هست داروخونه بدون نسخه هم میده . به نظرم ده روز اینو بده چون ضرری نداره باکتری مفید روده هست پروبیوتیک اکر خوب نشد ببر دکتر . اگر کپسول نمیتونه بخوره پودر وسطشو با یه قاشق ماست قاطی کن بهش بده بخوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚