2777
2789
عنوان

معرفی سونوگرافی خوب

231 بازدید | 7 پست

یه سونوگرافی خوب برای سونوی آنومالی معرفی کنید که همه چی رو کامل توضیح بده....

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
تهران؟

بله تهران باشه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم دکتر سجاديان توي پاسداران چون با محل کارم قرارداد دارند و خوب و دقيق بودن و خوش اخلاق. اما ا ...

نیلو کجاش؟

من آزمایشگاهش رفتم

نیلو کجاش؟ من آزمایشگاهش رفتم

من ديدم کارت ميدن ولي بايد از قبل وقت بگيري. چندتا دکتر هم دارن. يک سرچ توي ني‌ني سايت بکني بچه‌ها زياد رفتن. زنگ بزني خودشون هم راهنمايي مي‌کنند. حتي به من گفت چرا سونو نيومدي اينجا؟ توي برگه هم نوشت سونو با تشخيص پزشک خودشون رفتن.