2777
2789
عنوان

حس حقارت دارم😔

814 بازدید | 34 پست

همسرم بیکاره و مادرشوهرم خرج بخور نمیرمون رو میده.من سالها صورتمو با سیلی سرخ کرده بودم اجازه نمی دادم کسی بفهمه شرایط زندگیمو. اما از بس مادرشوهرم همه جا گفت و هنوزم میگه به گوش فامیلام رسیده که فلانی زندگی سختی داره و اینا...اینم بگم من از زمان مجردی یه ابهت خاصی بین فامیل دارم درسم خیلی خوب بود همه منتظر پزشکی من بودن تا اینکه عشق و عاشقی با همسرم مانع درس خوندنم شد بگذریم..الان من دانشجو ارشد هستم تازه ثبت نام کردم و هزینه شو نداشتم  و با خدا میگفتم چیکار کنم..یهو دختر داییم زنگ زد گفت سرویس مدرسه بچه م میشی؟یه چیزی گیرت میاد خوبه .خیلی دلش صافه ها..منم قبول کردم سه تا از همکلاسی های بچه ش هم معرفی کرد .و امروز رفتم سرویس. از قضا یکی از مادرت همکلاسی دوران دبیرستانم بود من خودمو به نشناسی زدم.الان خودم خونه بهم پیام داده شماره کارت بفرست هزینه یکماه رو پرداخت کنم.یطوری شدم. اصلا حس خوبی ندارم..منطقه ما کوچیکه همه همو میشناسن راحت..چیکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگه شما به هر دلیلی پزشک نشدی و الان داری کار می کنی حقیری؟

بنظرم باید روی نگرش خودتون کار کنید فک نکنم مردم چندان از انتظارات شما از خودتون خبر داشته باشن و الان شما رو حقیر ببینن . مگه اینکه اون زمان ها خودتون رو خیلی دست بالا گرفته باشید و دیگران منتظر بوده باشن ببینن شما چه کاره میشی که اونم انشالله من اشتباه قضاوت کردم 

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

مادرشوهرم همه جا با افتخار میگه من خرجشون رو دارم میدم.خودش رو سربلند میکنه و ما رو تحقیر..حالا هر چند حقوق پدرشوهر خدابیامرزم رو داره میگیره ..خیلی غرورم له شده..چند مدت هم از طرف همسرم مشکلاتی پیش اومد دیگه بدتر...همش آرزوی مرگ میکنم...

یعنی اگه شما به هر دلیلی پزشک نشدی و الان داری کار می کنی حقیری؟بنظرم باید روی نگرش خودتون کار کنید ...

نه عزیزم اتفاقا خودمو دست بالا نمیگرفتم ‌میدونی یجوری الگو بودم.همه خیلی دوستم دارن..انتظار نداشتن برم راننده سرویس شم..نمیدونم متوجه میشید یانه

مادرشوهرم همه جا با افتخار میگه من خرجشون رو دارم میدم.خودش رو سربلند میکنه و ما رو تحقیر..حالا هر چ ...

اگه پسرش بيكاره بيجا ميكنه اين حرفو بزنه

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

عزیزم هم خودت هم شوهرت برین سرکار

نزارین مادرشوهرت خرجتونو بده

دوتایی کار کنین از پسش برمیاین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792