2777
2789

؟ 

دلیلش هم نمیدونم چیه... پرسیدم جواب نمیده دعوا راه میندازه میگه چی میگی تو ! ول کن حوصله ندارم...یا ول میکنه میره که باهام حرف نزنه...

بزور باهام حرف میزنه..اصلا حوصلمو نداره..تو خیابون دست تو جیبش میکنه که دستمو نگیره.. خیلی وقته بغلم نکرده...من میرم بغلش کنم مثل اینکه مجسمه بغل کردی تکون نمیخوره، محبت کلامی نداره، نگاه هاش سرده

جلو بقیه ادای همسرای مهربون و عاشق درمیاره اما تو خونه برعکسه 

آخر بارداریمم هست اصلا شوق و ذوقمو کور کرده

منم میتونم مثل خودش بشم ولی دلم برا دخترم ک دنیا نیومده میسوزه 

مثل خودش باش بزار بفهمه بی توجهی چه دردی داره نکبت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت تو هم مثل خودش باش. ازش یه کم فاصله بگیر. اصلا مثل قبل نباش که انگار به محبتش احتیاج داری. کم حرف شو. وقتی میری خیابون برای خودت اطرافو نگاه کن و سعی کن شاد باشی انگار برات مهم نیست. 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بعد از نمازهاتون همین ها رو به الله بگین.

ان شاءالله گشایش و نجات الله رقم میزنه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
نه اینجوری نبود

پس احتمالا علتش تغییراتی هست که زندگی بعد از ورود فرزند دچارش میشه خصوصا از نظر مالی . خیلی از اقایون حتی چیزی شبیه افسردگی بعد زایمان که در خانوما هست رو تجربه میکنن . حالا اگر بچه ناگهانی و بدون برنامه وارد شده باشه که دیگه سخت تره براشون . معمولا یکم به حال خودش باشه درست میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تحویلش نگیر خودتم سرد برخورد کن دقیقا مثل خودش باش به مرور درست میشه شوهرم دقیقا مثل شوهر شما بود با این تفاوتم که جلو بقیه هم همین بود ولی الان اون دنبال منه حتی رابطه هم نداشتیم همش من پیش قدم میشدم دلشو زده بودم الان من پسش میزنم اصلا پیش قدم نمیشم در کمال ناباوری رابطه ی که ماه به ماه بود یه شب در میون شد و با اصرار اون ببین مردا زیاد بهشون بچسبی دوری میکنن

https://daigo.ir/secret/51172246655

نه اینجوری نبود

گاها طبیعیه همچین رفتار ها ازسوی بعضی مردا. دلایل متعددی میتونه داشته باشه.سعی کن منفی نگرنباش نسبت ب این رفتاراش چون منظورخاصی نداره و فقط تحت تاثیر شرایط فعلی خودشه.