2789
عنوان

عکس عکس

139 بازدید | 14 پست

اینجور گفتم بیاین تاپیک ببخشید 😁

دوستان من ۲جا کار کردم با ۲تا رفتار متفاوت 

جای اولی برای همه دلسوزی کردم 

مثلا برای کارفرما تا زمانی ک کار روی زمینه کار کردم مثلا ۲ساعت اظافه 

نیرویی ک میرفت جای اونم کار میکردم و علاوه بر اینها کار خارج از وضایفمم انجام میدادم 

برای همکارام ک بتونن برن اف هفتگی جاشون کار میکردم یا میزاشتم اونا جلوتر حقوق بگیرن و...زیاده و در نهایت کارفرما ب بدترین شکل ممکن بهم توهین کرد و مقداری از حق و حقوقمو پایمال کرد و در نهایت اخراجم کرد و همون همکارا زیرابمو میزدن ...

ولی جای دوم ک رفتم اصلا ب رو کسی نخندیدم حتی ۱۰دقیقه اظافه تر نموندم حتی کار خودمم به زور انجام میدادم و اینجا خواستنی تر بودم چرا واقعا ؟؟؟ 

چرا اینجوریه زندگی ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

متاسفانه این جماعت تا ببین یکی مهربون و دلسوزه فکر میکنن ساده هست و تا میتونن اذیتش میکنن و سواستفاده میکنن ازش... همکارا هم که اصلا نمیشه به روشون بخندی چون فقط در ظاهر خوبن در باطن پر از حسادتن و منتظر آتو هستن تا زیرابتو بزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا از ساده ها سواستفاده میکنن ؟؟؟

تا به عنوان یه نرده بون برای بالا رفتن و پیشرفت خودشون ازش استفاده کنن... تو این دوره توی محل کار و دانشگاه مهربون باشی و با بقیه صمیمی باشی باختی 

تا به عنوان یه نرده بون برای بالا رفتن و پیشرفت خودشون ازش استفاده کنن... تو این دوره توی محل کار و ...

چجوری باشم پس ؟ من هرکار میکمم دل سنگ شم نمیتونم 

اولش سفت رفتار میکنم ولی بعد ۲هفته باز همون اش و همون کاسه برمیگردم ب ورژن اسکولیم و با همکارا مهربونی و...

هرچه در جستن آنی ،آنی 
چجوری باشم پس ؟ من هرکار میکمم دل سنگ شم نمیتونم اولش سفت رفتار میکنم ولی بعد ۲هفته باز همون اش و هم ...

با همه خوب باش ولی صمیمی نشو

به هیچ عنوان اسرار زندگیتو بازگو نکن

شوخی در حد متعادل

به هیچکس اعتماد نکن حتی اگه دیدی طرف فرشته هست اعتماد نکن... 

خوش رو باش ولی به کسی رو نده خصوصا اقایون

میفهمم عزیزم گاهی ادم یادش میره بقیه چقدر میتونن بد باشن

اما اینایی که گفتم رو سعی کن رعایت کنی تا بعدا اذیت نشی... نمیگم سنگ باش اتفاقا بگو بخند باشه اما در حد خیلی متعادل توی حرفاشون شرکت کن اما اکثرا شنونده باش 

با همه خوب باش ولی صمیمی نشوبه هیچ عنوان اسرار زندگیتو بازگو نکنشوخی در حد متعادلبه هیچکس اعتماد نکن ...

من حقیقتا بیشتر از خانما خوردم تا اقایون 

اقایون نهایت میان سمت ادم واکنشی ک میخان نگیرن میرن ولی وای یکسره از خانما بخاطر حسادت و...خیلی بد ضربه شونو میزنن 

هرچقدرم محبت کنی در اخر زیراب و... همه شم میخان صمیمی شن همش فوضولی و...با این چیکار کنیم ؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من حقیقتا بیشتر از خانما خوردم تا اقایون اقایون نهایت میان سمت ادم واکنشی ک میخان نگیرن میرن ولی وای ...

این که صدالبته اما بعضی اقایون خیلی فلزشون خرابه برا همین گفتم مراقب باش... سعی کن سوال و فضولی کردن بحث رو سوق بده جای دیگه یا جواب سربالا بده یا با خنده و شوخی جمعش کن... 

این که صدالبته اما بعضی اقایون خیلی فلزشون خرابه برا همین گفتم مراقب باش... سعی کن سوال و فضولی کردن ...

اینو گفتی یاد ی چیزی افتادم

ی کافه ای کار میکردم سفارش گیر بودم ی اقایی بود زن داشت با دوس دخترش ک ی زن بیوه بود می اومد اونجا 

بعد چندبار سعی کرد مخمو بزنه و...من محلش ندادم بدجور و تند جوابشو دادم 

موقع رفتن نمیدونم ب کارفرما ام چی گفت و چیکرد کارفرما اومد و گفت کی دلش میخاد از اینجا بره ؟ بگه تسویه کنم حقوقشو...شروع کرد ب توهین 

واقعا نفهمیدم چیشد و برای چی و باید چ واکنشی نشون میدادم یادمه تا ۱ماه سر این مورد گریه کردم...

هرچه در جستن آنی ،آنی