2777
2789

خانواده شوهرم اصن ب پسراشون محل نمیدن فقط دختراشونو میبینن مادرشوهرم گردگیری داره بعد ب شوهرم گفته چرا زنت نمیاد کمک درصورتی ک خودش سه تا دختر داره هیچکدوم نمیان ب بهانه های الکی

بعد سه روز پیش تولد شوهرم بود خاهراش یه تبریک نگفتن پدرمادرشم اصن کادو ندادن بعد من کیک گرفته بودم براش ازونجایی هم ک تو یه ساختمونیم گفت دوتابرش بدیم ب آجیم گفتم بده ولی آجیت این همه تولد گرفت یبارم ب ما ندادن توعم ک انقد ب فکرشی یه تبریک ساده هم بهت نگفته بعد ب من میگ تو بخیلی تو خانوادت همینجورین برگشته ب من میگ خانوادت خیر هیچکسو نخاستن ک وضعشون همینع میگم چ ربطی داره مامان بابای من کی برا کسی بد خاستن میگ اگ نمیخاستن بابات مث گربه خونگی یکسره خونه نبود خیلی دلم شکست.💔خب مشکل تو همه زندگیا ب وجود میاد 

منم گفتم حالا پدرمادر تو چ گوهی شدن ک راجب بابای من اینجوری میگی میگه بابای تو غیرت نداره....منم گفتم بهتر از بابای توعه ک صب تا شب غیبت مردمو میکنه حدقل مث بابای تو نیست ک یکسره گوه مردمو بخوره🤷🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بهم خورد تو رو خدا تولد نگیر چیه آجیش بابات ننت جد آباد  همو  کردین تو .....زشته میبینی لیاقت نداره هیچی نگیر حتی تو خوبی کردناشن نگیررر 

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
دستت درد نکنه خوب جوابشو دادی عزیز

تازه بیشترم گفتم بهش نمیشه اینجا گفت ولی نمیدونم واقعا منه بیچاره اینهمه محبت میکنم بهش یذره ب چشم نمیام بعد اونا چیکار کردن مگ برا ما. بخدا من نخورده نیستم ولی انقدر موردای اینجوری زیاده .غذاهای خوب کادوی خوب خوش گذرونیاش همه با دختراشه حتی یبار رفتن پارک ب ما نگفتن .بعد شوهرم نمیدونم چ فکر میکنه اینارو نمیبینه. منم میگم ب خانوادم توهین میکنه ک من تربیتم مشکل داره درصورتی ک من حرصم میگیره واقعا که مادرشوهرم همه خوشگذرونیاش با دختراشه بعد انتظار داره کلفتی کاراشو من بکنم . ازونطرف شوهرم جای اینک بهش بربخوره راجبم اینجور گفتن هنوز میخاد شیرینی هم بده ک بچسبه بهشون با خودشون بگن چ خری گیر اوردیم هرچی بخایم میگیم هیچکسم پشتش نیست

حالم بهم خورد تو رو خدا تولد نگیر چیه آجیش بابات ننت جد آباد همو کردین تو .....زشته میبینی لیاقت ن ...

اگ خدا عمری بده بهم من از سال بعد برا این یه زیرپیراهنی خریدم از سگ کمترم. واقعا لیاقت نداره من نمیدونستم اینجوریه من آدمی نیستم ک بخام این چیزا ب چشمم بیاد ولی وقتی خانوادش خودشون هرکار میکنن مارو آدم حساب نمیکنن ازین زورم میاد ک با اون حرفی ک جلوشون از من زدن باز میخاد شیرینیه زبون تلخشونو بده بهشون؟؟من باید بگم یخورده پشتم باش؟کاش همینجوری ک پشت ایناس پشت من بود والا شانسه

تازه بیشترم گفتم بهش نمیشه اینجا گفت ولی نمیدونم واقعا منه بیچاره اینهمه محبت میکنم بهش یذره ب چشم ن ...

عاشقتم بخدا همین فرمون برو جلو چون گیر یه آدمه بی لیاقت افتادی دستت درد نکنه درود خدا بر تو 

2790
2778
2791
2779
2792