2777
2789
عنوان

حق الناس

63 بازدید | 6 پست

بچه ها یه استخدامی بود با این شرایط شما بودید می‌رفتید یا ن 

اعلام شد بجز رشته اصلی مدنطر ۲۳ رشته دیگه هم میتونند مدارک بیارند برای مصاحبه و ۹ نفر دعوت ب مصاحبه شدن 

از این ۹ نفر. فقط یه نفر مدرکش مرتبط با اون َموقعیت شغلی هستش 

از نطر امیتاز مصاحبه ب حد کافی نرسیده یعنی هیچ کس نرسیده اما اونی ک مدرکش مرتبط هم بوده 

سفارش رو کردن الان گفتند بیاد شما بودید می‌رفتید 

احساس نمی‌کردید 

حق الناسه؟؟؟؟؟؟؟

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

حق الناس که قطعا هست 

ولی گردن همونیه که سفارششو کردن 

اون نونی که بعدا میبره سر سفره اش هم اشکال داره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
حق الناس که قطعا هست ولی گردن همونیه که سفارششو کردن اون نونی که بعدا میبره سر سفره اش هم اشکال داره

ببین هیچ کس نمره اش ب حد حساب نرسیده ها و فقط اونم هست ک مدرک تحصیلیش مرتبطه  

فکر کن نمره قبولی ۱۰ هستش 

بعد همشون زیر ۱۰ شدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین هیچ کس نمره اش ب حد حساب نرسیده ها و فقط اونم هست ک مدرک تحصیلیش مرتبطه فکر کن نمره قبولی ۱۰ ه ...

به نظرم توجیهِ

نمیدونم بازم ولی اگه اين چیزا برات مهمه سعی کن با سفارش پیش نری، اگه مقدر شده باشه که بهش برسی میرسی، باقی اش بهانه ست، مطمئن باش خدا جبران میکنه 

نصیحت بیخودی نمیکنم 

خودمم توی این شرایط بودم که میتونستن برام سفارش کنم ولی اجازه ندادم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
به نظرم توجیهِنمیدونم بازم ولی اگه اين چیزا برات مهمه سعی کن با سفارش پیش نری، اگه مقدر شده باشه که ...

ببین من خودم نمیخواستم کسی سفارش کنه 

حتی بعدش ک فهمیدم رفتند ب فرمادر بگم 

ب خدا گفتم خودت درتسش کن 

اونا شرایطم رو دیدن و ب فرماندار گقتن 

فرماندارم  گفته چون تنها مدرک مرتبط مال اونه 

حق شه  همین  

ببین من خودم نمیخواستم کسی سفارش کنه حتی بعدش ک فهمیدم رفتند ب فرمادر بگم ب خدا گفتم خودت درتسش کن ...

خب پس اگه اینجوری گفتن که مبارکت باشه عزیزم