2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست
همون بخدا منم گیر کردم تا میام بگم بابام نداره غر میزنه ارررره طرف باباتو میگیری من ک خرج میکنم نمیگ ...

شما درمورد وسیله هایی کع میگیری اصلابهاش حرف نزن نظر نخاه ازش وقتی رفتین خونه رو چیدین چیزی گفت بگو پدرم همینارو خریده دستش دردنکنه الان خونه منو توعه چیزی رو نیاز میدونی دهشته باشیم بریم باهم بخریم دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن !!!

یکم قوی باشین اعتماد بنفس داشته باشین یعنی چی!!!

مطمنی همسرت آدم منفعت طلب و ببخشید کم شعوری نیست؟؟؟!!!همین اخلاقش تو زندگی دچار دردسر نشه برات

خودخواهی و منفعت طلبی مرد چیز کمی نیست عزیزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما درمورد وسیله هایی کع میگیری اصلابهاش حرف نزن نظر نخاه ازش وقتی رفتین خونه رو چیدین چیزی گفت بگو ...

چه نظر بپرسم چه نه نظر میده متاسفانه منم خیلی کم حرفم اصلا هیچی نمیگم دوست ندارم سرکوفت بزنه هرچی میگه سریع میخرم نمیدونم چه کنم 

اصن زبون ندارم لالم من

دور از جون.

ولی از من می‌شنوی ساده نباش.

همسر سابق منم خیلیییی ولخرج بود وضع مالیشم خوب بود خب داشت خرج می کرد.....

موقع ازدواجمون گفت خونه از من جهیزیه از شما....

خب ما هم گفتیم وای چه خوب طفلک چه سختش میشه خونه از اون باشه جهیزیه از ما....

تا گذشت من سنم رفت بالا فهمیدم دنیا دست کیه....

اون خونه خرید خب قیمت خونه اش اون زمان آره بالا بود سخت بود خرید همچین خونه ای ولی مگه ضرر کرد!!!!

سخت بود ولی الان خونه اش ارزشش میلیاردیه،،،،به اسم خودشم بود برای خودش سرمایه جمع کرد و جهیزیه رو من بردم اونم وسیله ی زندگیش بود استفاده کرد دست دوم شدن ضررش کامل افتاد پای من....

من بهترین وسایل رو بردم چون گفتم اون خونه خریده خرج کرده گناه داره ولی الان می فهمم باید می گفتم خونه خریدن به من ربطی نداره برای دارایی خودت می خری این اسباب زندگیه هزینه ی خریدش باید کامل برابر نصف بشه بینمون این وسایل چند سال دیگه هر چه قدر هم نگی عالی و درجه یکن ولی اسم دست دوم میاد روشون اون وقت ضررش کامل میفته پای زن....

فقط نصف جهیزیه رو ببر،،،،بگو هزینه ی خرید کل وسایل رو نصف کن نصف من نصف تو بیفته.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خب باید درک کنه مگه وضع مالی شما رو نمیدونه ؟ بیخودی به خانوادت فشار نیار تو این اوضاع

وضع مالی بدی نداره بابام ولی من چیزی کم و کسر نبردم ولی همونم ک بردم ازش ایراد در میاره بی منت کنه 

دور از جون.ولی از من می‌شنوی ساده نباش.همسر سابق منم خیلیییی ولخرج بود وضع مالیشم خوب بود خب داشت خر ...

عزیزم این رسم غلط همیشه و تو اکثرشهرها بوده و هست جهیزیه پای خانواده دختره... حالا نهایت چنتا تیکه پسر بخادببره... 

عزیزم این رسم غلط همیشه و تو اکثرشهرها بوده و هست جهیزیه پای خانواده دختره... حالا نهایت چنتا تیکه پ ...

خیلی رسم اشتباهیه،،،،من الان می فهمم بعضی مردا چه قدر زرنگن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

دقیقا نمیدونم چکار کنم الان

عزیزم ازاول باید به اصطلاح رو نمیدادی الان کارت سخت شده چون احتمال دهره بحث پیش بیاد وقتی جواب پرتوقعیش رو بدی ولی باز بنظرم کوتاه نیا همونی که دوستان گفتن بگو هرچیزی میاری برای خونه خودت میاری ولی پدر من داره هدیه میده اینوچندباربگو با آرامش دیگه هم دل به حرفاش و ایراداش نده و کارخودت بکن...

عزیزم ازاول باید به اصطلاح رو نمیدادی الان کارت سخت شده چون احتمال دهره بحث پیش بیاد وقتی جواب پرتوق ...

اره درسته دقیقا رو دادم از اول الان نمیتونم جلوش رو بگیرم ترسیدم

وضع مالی بدی نداره بابام ولی من چیزی کم و کسر نبردم ولی همونم ک بردم ازش ایراد در میاره بی منت کنه

نمیدونم چی بگم دارم حرص میخورم 😑اخه دختر چی بگم بهت یه کاری کن بشینه سر جاش انقد رو نده بهش دیگه چیزای که میگه نخر مثلا هر کاری خودت صلاح میبینی انجام بده تو خانوم خونه میشی پول بابای تو داره خرج میشه بگو همینه که هست