2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست
حدسم براینه خودش خیلی چیزارو گفته رسم نداریم!!! یا باچرب زبونی گفته اگه جهیزیه خوب نیاری مجبوریم فرد ...

دقیقاااا ولی خودش هیچی کم نزاشته همیشه گرون ترین هارو میگیره توقع هم داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه میگم تودوران عقدونامزدی مرد هرچی بخره ازطلاو لباس و وسیله میخاد بره خونه خودش یعنی خاننش باخودش میبره توخونشون ولی بادونستن این مسائل باااز میبینی خودش و خانوادش توخیلی چیزا کوتاهی میکنن... پس چطور انتظار دارن دختروخانوادش تو جهیزیه ای که بنده خدا پدرخانواده سالها باید قسطش رو بده یا پس اندازی ک قبلا داشته رو خرج کنه سنگ تموم بزاره!!!!

کاش دخترای ماکمی باهوش بودن!عاقلترو داناتر بودن!!!

اکثر موقع ها پسرایی ک کارخاصی هم برای دخترنمیکنه اون دخترا خوشون برای جهیزیه کامل خودشون به آب و آتیش میزنن!!!البته بعد پشیمون میشن ولی حیییف....

من همیشه میگم تودوران عقدونامزدی مرد هرچی بخره ازطلاو لباس و وسیله میخاد بره خونه خودش یعنی خاننش با ...

من فقط برا اینکه دهنش رو ببندم هی غر نزنه به جونم میخرم حتی شده یواشکی نمیدونم چکار کنم دارم دیوونه میشم دگ 20 روز دگ عروسیمه

عزیزم اگه کم نزاشته میخاد ببره خونه خودش ولی پدر شما گناهی نکرده که...

همون بخدا منم گیر کردم تا میام بگم بابام نداره غر میزنه ارررره طرف باباتو میگیری من ک خرج میکنم نمیگی هیچی 

خانواده شما وظیفه ای ندارن هرچی دادن لطفشونه ناراضیه خودش تهیه کنه

تا میام بگم ندارن دگ دستشون خالیه میگه باشه باشه خودم میخرم ولی حقی ندارن پاشونو بزارن خونمون 

یخچال تلوزیون فرش اسپیکر بزرگبنایی هم کردیم حدودا 500 تومن کلا خرج خونه شد همه رو عوض کرد خیلی ولخرج ...

۵۰۰ تومن خرج خونه ی خودش خب کرده.

مگه خونه به اسم توعه؟؟

بهش بگو هزینه ی خرید جهیزیه نصف نصف باید باشه منم نصفشون فقط میارم....

جهیزیه بحثش از خونه جداست.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

وای چقد پرو احتمالا خانوادش یادش دادن اینجوری کنه توام کم نیار مث خودشون باش توقع ات بالا باشه 

راستش دیگه تا مرحله جهیزیه پیش رفتین میخوام چیزی نگم ولی این رفتار خودش یه چراغ قرمزه شوهر دختر خاله ی منم اینجوری بود یه بار سر مبل دعواشون شد نزدیک بود بهم بخوره  چون آقا رنگ مبل رو نپسندیده و باید همونی که اون میخواد رو بخرن و کلی بحث و دعوا سر چیزای دیگه😑 هنوزم خاله زنکه و اخلاق گوهی داره همچنان بعضی چیزای مربوط به جهیزیه و نامزدی.. رو میکوبه تو سر دختر خالم که عای اون زمان من ال کردم بل کردم خانواده تو نکردن همه این حرفا رو خواهر و مادرش میزاشتن تو دهنش پرش میکردن خودشم خاله زنکه ولی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز