2777
2789
عنوان

جهیزیه

377 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من تازه عروسم و جهازمو بردم همه چی بردم شوهرم خیلی توقع بالا داره یه چیز کوچیک نداشته باشم دعوا راه میندازه مثل زن زیر میشه به وسایل چکار کنم واقعا موندم همش میگرده ببینه چی نبردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی الان چی بگیم این آدمه انتخاب کردی؟عذر میخام کوری کچلی ایرادی داری؟

والا شوهر من اصلا نمیدونه چی میخرم همشم میگه نمیخاد بابا عزیزم برا چیمونه فشار نیار به خانواده فلان خیلی چیز ها رو هم خودش به عهده گرفته 

مرد انقد خاله زنک مسخره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خاله زنک را بقیه گفتن منم بگم

اول مشکلاتت هست... یه مشاوره ببرش رفتارش را اصلاح کن زود

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من کل جهازمو خودش خرید بعد خونوادم گفتن پس عروسی با ما گفت اگه یکی دوماه دورتر بشه اشکال نداره ولی نمیذارم کسی خاطر زندگیمون بهش فشار بیاد. 

ینی چی مرد ایقد خاله زنک باشه ک چی داری چی نداری

از خونه ایی که واست گرفته ایراد بگیر عجبا پدر شما اصن وظیفه نداره جهاز زندگی این مردو بده 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

حدسم براینه خودش خیلی چیزارو گفته رسم نداریم!!! یا باچرب زبونی گفته اگه جهیزیه خوب نیاری مجبوریم فردا اززندگی خودمون بزنیم و وسیله ها رو بگیریم پس تامیتونی باپول بابات بخر!!!!!!

مرد خاله زنک مکافاته !!!!

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز