dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 عنوان ناخن مصنوعی 146 بازدید | 20 پست ناخن مصنوعی چجوری راحت کنده میشه؟ چسبش چی؟ من نماز میخونم میخوام چسبش نمونه راهی بلدین؟ لطف میکنید یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 1403/07/02 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 نداریم چی نداریم عزیزم؟ متوجه نشدم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
کریستی_آگاتا عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1959 چسبش ب راحتی کنده نمیشه تا چند روز روی ناخن باقی میمونه و ب مرور پاک میشه هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 نزار هم خودت اذیت میشی هم ناخونات داغون آخه فردا عروسی دعوتم برای اولین بارم هست میرم طرف خانواده شوهرم ناخنامم همشون شکستن از ته منم برداشتم هیچی ندارم خیلی زشته یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 چسبش ب راحتی کنده نمیشه تا چند روز روی ناخن باقی میمونه و ب مرور پاک میشه ممنونم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 میشه یسوال بپرسم.ناخنم کاشت بود رشد کرده بود کوتاهش کردم ظهری که ریمو کنم الان انگشت کوچیکه درد داره خیلی نگرانم و ترسیدم .
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 چیزی که شما میخواین اها ممنونم یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2429 میشه یسوال بپرسم.ناخنم کاشت بود رشد کرده بود کوتاهش کردم ظهری که ریمو کنم الان انگشت کوچیکه درد داره ... من که بلد نیستم مگه دوستان راهنمایی کنن یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
marveh1_1 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 5284 میشه یسوال بپرسم.ناخنم کاشت بود رشد کرده بود کوتاهش کردم ظهری که ریمو کنم الان انگشت کوچیکه درد داره ... عادیه چون ناخون نازک شده و آسیب دیده بخاطر موادهرشب به ناخونات آبلیمو بزن یک ساعت بزار بمونه بعد دستات بشوریه هفته بعد خوب میشهالبته اگه دیدی ناخونت تغییر رنگ داده برو دکتر
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 عادیه چون ناخون نازک شده و آسیب دیده بخاطر موادهرشب به ناخونات آبلیمو بزن یک ساعت بزار بمونه بعد دست ... ریمو نکردم هنوز فقط کوتاه کردم الان عکس میدم
solmaz021 عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2312 آخه فردا عروسی دعوتم برای اولین بارم هست میرم طرف خانواده شوهرم ناخنامم همشون شکستن از ته منم برداش ... خب انگار چاره نداری ناخنو بزار ولی برا برداشتن برو پیش ناخنکار مانیکور کن اینجوری بهتره
سرآشپزکوچولو عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1087 عادیه چون ناخون نازک شده و آسیب دیده بخاطر موادهرشب به ناخونات آبلیمو بزن یک ساعت بزار بمونه بعد دست ...