بیاین بگین چطوری بعضیا اینقدر کم حرفن من سعی میکنم بعضی چیزا رو نگم نمیتونم اگ ی جا بشینم مثلا پیش مادرشوهرم اگ حرفی نباشه سعی میکنم هر جور شده ی حرفی بزنم حالا ن خیلی حرف بزنم ولی جدیدا همچیو میگم مثلا جاریم همسایم هر روز از دعوا با شوهرم حتی کارای روزمرم بهش میگم اونم همینطور تقریبا خیلی کم پیش میاد چیزیو نگه یعنی ب نظرتون من اشتباه میکنم همچیو تعریف میکنم اخه
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اره مثلا میگم اینقد از ریز ریز زندگیم نگم هی ب خودم میگم بزار نظرشو بپرسم بزا این حرف میزنم هرچند ک نکته ای منفی تا حالا ازش ندیدم ک بگم مثلا ادم بدی پیشش چیزی نگم
اره مثلا میگم اینقد از ریز ریز زندگیم نگم هی ب خودم میگم بزار نظرشو بپرسم بزا این حرف میزنم هرچند ک ...
من دارم تمرین سکوت میکنم گاهی ناموفقم
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜