نمی دونم علتش چیه واقعا ولی من تا حالا هرچیز بزرگی که از ته قلبم خواستم کلی سختی برای به دست آوردنش کشیدم که هیچ از یه طرفم کلی طول کشیده تا بهش برسم ، گاهی اونقدر دیر که لذتش رو نتونستم ببرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا منم همین طوریم اصلا حکمت خدارو نمیفهمم چرا باید آنقدر زجر کشید و التماس کرد برای چیزایی که از زندگی میخوای آخر سر هم یا بهت نمیده و منت میزاره که من نعمت های دیگه دادم یا بهت میده ولی بعد از کلییی سال که سختی کشیدی و نابود شدی و اون موقع دیگه ذوقشو نداری ….
دقیقا ...شایدم باید بیشتر شکرگزار باشیم شکر نعمت، نعمتت افزون کند
ببین آدم هر چقدر هم شکرگزار باشه ولی وقتی که مشکلات بزرگ زندگیش حل نمیشه دلش آروم نیست من خیلی هارو دیدم که زندگیشون از همههههه نظر عالیه خداروشکر ولی مشکل اصلیشون حل نشده دلشون آروم نیست نمیتونن راضی باشن از زندگی شون ، مشکل بزرگ اسمش روشه بزرگه اونقدر که گاهی جلوی همه خوبی هارو میگیره و باعث میشه شُکر نکنی….در کل امیدوارم خدا حداقل بعدا جواب بده که چرا مجبورمون کرد آنقدر سختی بکشیم و صبر کنیم برای چیزایی که تو زندگی میخوایم