2821
2789
عنوان

خیلی زشتم

216 بازدید | 7 پست

از خودم متنفرم یه زیبایی ک حقم بوده رو ندارم چجوری زیبا بشم من دوس دارم فرم صورتم پهن باشه پیشونیم تخت باشه وقتی دم اسبی می‌بندم اونقدر پیشونیم برآمده نشه😒😒😓😓😓

اینا رو ک نمیشه با عمل درست کرد بشه هم مصنوعی میشه نگین دکتر خوب می‌تونه حالم از عمل پیشونی بهم میخوره طبیعی می‌خوام زیبا باشم چرا نشدم 😓

چتری بزن 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداوند هر کس رو یه جوری امتحان میکنه وقتی واقعا به اون بالایی وصل باشی از خودت خوشت میاد و فراموش میکنی

من خودم خیلی وقت پیش هم همین فکرهارو میکردم، الحمدلله الان هیچ فکری نمیکنم، دنیا دو روزه نباید بخاطر چیز های کوچیک رنج کشید خیلیا نصف صورتشون اسید ریخته با زم خداروشکر میکنن، در هر حال و موقعیت باید خداروشکر کرد،

هر چقدر ناشکری کنید خداوند ازتون میگیره و هرچقدرم شکرگذار باشید خداوند بهتون میده.

الا بذکر الله تطمئن القلوب

هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار  می‌شوند.️✌️
خداوند هر کس رو یه جوری امتحان میکنه وقتی واقعا به اون بالایی وصل باشی از خودت خوشت میاد و فراموش می ...

والا قبلا مذهبی بودم عاشق خدا بودم اتفاق خاصی نیفتاد 

نظر شما محترمه ولی نظر من اینه واقعیت دنیا بر پایه معنویت نیست همش مادیه پول، قیافه، هوش و.... داشته باشی تو این دنیا موفق و خوشحالی 

الان زیبا بودم از خیلی نظر ها موقعیت بهتری داشتم :)

والا قبلا مذهبی بودم عاشق خدا بودم اتفاق خاصی نیفتاد نظر شما محترمه ولی نظر من اینه واقعیت دنیا بر پ ...

اتفاقا توی یه تاپیک نوشته بود خیلی زیبام ولی خانواده خوبی ندارم و شوهر ندارم،  شما میخوای جای اون باشی اونم جای شما یکم فکر کنید هیچ فرقی نداره، اینکه زندگی داره به روال عادی پیش میره باید خدا رو هم شکر کنید. همه چیز به زیبایی و پول و شهرت نیست 

توی چند ثانیه میتونی همه ی اینارو از دست بدی.

تنها چیزی که برات میمونه اخلاق و تقواست.

دور و بریات رو از خودتون راضی نگه دارید

هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار  می‌شوند.️✌️
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز