ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم وقت خالیت رو با چیزای مفید پر کن ک کمتر فکر کنی
کتاب بخون
فیلم ببین
اهنگ گوش بده
تراپی بکن خودتو گذشته ها گذشته فکر بکن اما نه در حدی ک خودت ازار ببینی
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
اصلا به این چیزا فک نمیکنم بجای اعصاب خوردی دنبال راه حل میگردمو باکمک خدا تلاشمو میکنم شد شد نشد دیگه غصه نمیخورم اصلا طاقت ندارم ببینم حالم بده اگه ببینم حالم میخاد بد بشه با این افکار یاد خاطرات خنده داری که داشتم میوفتم و اینقدر قهقهه میزنم و مسخره بازی درمیارم که اصلا یادم میره
هم اینا هست هم فشار کنکور امروز برنامم یکم بهم خورده بدنم همینطوری داره میلرزه، هم دلم واسه یکی لرزیده که خودش نمیدونه از خدا میخوام بهم قدرت بده از این کنکور سربلند بیام بیرون دیگه هیچی نمیخوام ولی داغ اون شخص به دلم نشینه، باورم نمیشه عاشق شدم واسم دعا کن واقعا فشار زیادی رومه نمیدونم چطور شد ولی تا اومدم دیدم دلم لرزیده خیلی زیاد😭
یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤