روجا۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 563 عنوان پیامکاسترداد جهیزیه کی برام میاد پس 141 بازدید | 5 پست امروز از طریق دفتر قضایی برا استرداد جهیزیه اقدام کردمگفت ظرف۲۴ ساعت ب دوتامون پیامکمیاد ک فلان تاریخ بریم شورای حل اختلاف.کو پستااین لحظه پیامکی نیومده ک 1403/07/01 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29183 یعنی طرف آدم حتی در طلاق هم آدم حسابی باشه ۱ماهه تمام شه همه چی توافقی خوبه
روجا۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 563 عزیزم ی سوال بپرسم. موقع جهیزیه از داماد امضاگرفتین؟ ن من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم و لیست جهیزیه نگرفتم ولی الان گرفتم خودم هرچی بود و نبود ک خودم گرفتم نوشتمرفتم خدمات قًضایی و سیستمی ارجاع داد شورا ک ب اقامم اطلاع میده ولی پیامی نیومده ک
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 5003 ن من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم و لیست جهیزیه نگرفتم ولی الان گرفتم خودم هرچی بود و نبود ک خودم گرفتم ... گفتن میتونی استرداد کنی ؟..اگه اون آقا مانع بشه یا جهیزیه رو بفروشه چی ؟ اصلا میتونه همچین کاری کنه ؟
روجا۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 563 گفتن میتونی استرداد کنی ؟..اگه اون آقا مانع بشه یا جهیزیه رو بفروشه چی ؟ اصلا میتونه همچین کاری کنه ... گفتن ب اونم ابلاغ میاددوتایی باید برین شورای حل اختلافدیگه نمیدونم اونجا بیاد نیاد چی میش بیادداصلا