2777
2789
عنوان

زنی که تو وان شیر الاغ حموم میکرد

731 بازدید | 18 پست

کلوپاترا 

اخرین ملکه مصر بود،خدای جذابیت و کاریزما 

مروارید و تو سرکه حل میکرده و می‌خورده فقط بخاطر اینکه گرونترین غذای تاریخ بشریت و خورده باشه  

انقد باهوش بوده ک به نه تا زبان مسلط بوده و یکی از قدرتمندترین دیپلماتا و رهبرای دنیا بوده کلوپاترا یه شیمی دان موفقم بود وکتاب هایی راجب پزشکی نوشته بود 

و اون زمان ک اصلا کسی نمیدونسته عطر چیه،کارخونه عطر سازی داشته...

به چشماش همیشه سرمه های تیره می‌کشیده ک از چشماش در برابر آفتاب شدید مصر محافظت کنه  

الان ویدیو گیسو دیبارو دیدم و عاشق شخصیت کلوپاترا شدم 

نظر شما چیه راجبشششش

خانوم ناز😌کمی لوس،بسیارقرتی💅🏻💄👠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا امثال آتوسا، آرتمیس، آناهیتا، مریم میرزاخانی و امثالشون رو داریم نظری در مورد کلوپاترا ندارم

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اتفاقا من شنیدم زیبا نبوده اما به شدت جذاب و کاریزما با حس زنانگی بالا

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
اون جایی که گرون ترین غذا رو میخورد در حالی که بیشتر مردم تو مصر گرسنه بودم رو خوشم نیومد

الانم همینه حتی تو همین ایران هرکی پول داره غذای خوب میخوره خیلیاهم تو خرج غذاشون موندن

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠
اون جایی که گرون ترین غذا رو میخورد در حالی که بیشتر مردم تو مصر گرسنه بودم رو خوشم نیومد

اون زمان که هیچکس هیچ چیزی راجب علم نمیدونسته طرف همچین عجوبه ای بوده 

من ک عاشقش شدم 

اتفاقا من شنیدم زیبا نبوده اما به شدت جذاب و کاریزما با حس زنانگی بالا

من که خوندم بسیار بسیار زیبا و لوند بوده 

کلا میگن به این معروف بوده و هوش بسیار بالاش