2777
2789

قشنگا کسی هست اینجا که تجربه ی تدریس تو مدارس غیر انتفاعی داشته باشه؟یا کسی از آشناها سراغ دارین معلم مدرسه ی غیر انتفاعی باشه؟

میخوام ببینم کلا چجوریاست؟ خوبه بده ،شرایطش چجوریاست 

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه اشنایی داریم، جاریش مدیر غیرانتفاییه، اینم برده بود اونجا تدریس کنه، نه تنها ایشون بلکه چند نفر با دعوا و ناراحتی از اون مدرسه زدن بیرون. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

من مدیر،غیر دولتی ام ،رسمی ام مامور به خدمتم اونجا.بیمه نمیکنن یا اگه رد کنن ۱پ۱۵روزه اس یا کامل که هردو از حقوقت کم میشه،مثلا اینمدرسه کلا ۴میده بابیمه وحقوق وایاب ذهاب همش ۴،ولی یه دبستان دیگه ۸تومن ۱۰تومن میده باعیدی و بیمه ولی هرکلاس حداقل ۳۰نفر دانش آموز داره

اول این که معرف میخواد دوم این که حقوقش زیاد نیست مگه این جزع طرح کنکور باشی

یعنی خودمون بدون معرف نمیتونیم بریم مدرسه فرم پر کنیم؟ کاربرای اینجا میگفتن برو چند تا مدرسه فرم پر کن یه موقع بهت زنگ میزنن یعنی نرم؟ منم فکر میکنم الکی خودمو ضایع میکنم برم چون غیر انتفاعی ها دوست و آشناهاشونو قبول میکنن

یعنی خودمون بدون معرف نمیتونیم بریم مدرسه فرم پر کنیم؟ کاربرای اینجا میگفتن برو چند تا مدرسه فرم پر ...

فرم که پر میتونی بکنی ولی پارتی مطمعن تره اون جوری پر میکنن بعد میگن خبر میدیم ولی دنبال نخود سیاه مبفرستن

ما یه اشنایی داریم، جاریش مدیر غیرانتفاییه، اینم برده بود اونجا تدریس کنه، نه تنها ایشون بلکه چند نف ...

اره منم شنیدم اکثرا با هم کنار نمیان و ناراضین!

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱