2777
2789
عنوان

اگه به برادرم بگه چیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 86 پست
چندروزه سر این موضوع تنش داریم هی اوضاع داره بدتر میشهاشتباه کردم خیلی کوتاه اومدم پررو شده البته از ...

حالا چرا بااین شرایط خودت بچه مردمو ورداشتی اوردی پیش خودت؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشیبا این روندی که پیش گرفتی پای اون شوهر سابق دیگه چجوری از خونت بریده میشه؟

خودمم توش موندم

الانم افسار پاره کرده اصلا جلودارش نیستم

خیلی اشتباه کردم😔😔

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

منم باورم نمیشه انقد ضعیف باشه. طلاق گرفتی دیگه. چه کاریه

حسم هنوز بهش تموم نشده

بچه ام خیلی کوچیکه

میترسیدم بزرگ بشه معنی خانواده رو درک نکنه

خودمم توش موندمالانم افسار پاره کرده اصلا جلودارش نیستمخیلی اشتباه کردم😔😔

چرا ازش میترسی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ابروریزی میشه اگه پیشو بگیره بفهمه بار اول نیست چی واییی

تنها زندگی میکنی؟ 

خب عزیز من معلومه دردسر میشه برات نباید ادرستو بهش میدادی الانم مگه ولت میکنه باعث اذیت ازارت میشه 

نهایت اگر ول نکرد خونتو عوض کن

تنها زندگی میکنی؟ خب عزیز من معلومه دردسر میشه برات نباید ادرستو بهش میدادی الانم مگه ولت میکنه باعث ...

بله

اخه اینجا خونه پدرمه اجاره اینا نمیدم

به خاطر بچه ام هم فعلا سرکار نمیرم نمیتونم برم جای دیگه

تازگی ها هی تنش داشتیم انگار حساس شده

تنها زندگی میکنی؟ خب عزیز من معلومه دردسر میشه برات نباید ادرستو بهش میدادی الانم مگه ولت میکنه باعث ...

بچمون پیش منه نمیشد ادرسمو نداشته باشه که

حالا چرا بااین شرایط خودت بچه مردمو ورداشتی اوردی پیش خودت؟

مامانش نیست

برادرم هم همش سرکاره

بچه هم پاش شکسته دیگه چاره ای نبود

کله خره

باشه خب

قانون بهت حق داده شکایت کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانش نیستبرادرم هم همش سرکارهبچه هم پاش شکسته دیگه چاره ای نبود

عجب 

ولی چرا دم شوهرتو نمیچینی 

فک کنم خودتم دلت نمیخواد

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺