2777
2789
عنوان

اگه به برادرم بگه چیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 3004 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بچه دارین؟

خیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید به خاطر همین نمیتونی حالمو درک کنی😔

چرا کسی باید درکت کنه؟

حرف منطقی همیشه منطقیه

یه تراپیست تو رو لزوما درک نمیکنه

طبق موقعیتت بهت راهکار منطقی میده

دست توعه بخوای قبول کنی و به کار بگیری یا نه همچنان منفعل باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا کسی باید درکت کنه؟حرف منطقی همیشه منطقیهیه تراپیست تو رو لزوما درک نمیکنهطبق موقعیتت بهت راهکار ...

دقیقا طبق موقعیت 

من موقعیتم با یه خانومی که جدا شده و بچه نداره فرق میکنه

با یه خانومی که بادعوا و درگیری و دشمنی جدا شده فرق میکنه

با یه خانومی که از یه مرد مستقل جدا شده فرق میکنه

شوهر من نفس کشیدنش هم زیر سایه پدرشوهرمه ،پدرشوهری که باهام لج افتاده ،خیلی کارا هم ازش برمیاد

تو از کل زندگی من خبر نداری

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

دقیقا طبق موقعیت من موقعیتم با یه خانومی که جدا شده و بچه نداره فرق میکنهبا یه خانومی که بادعوا و در ...

خب الان من کاری کردم مگه که اینا رو بهم میگی؟

راجع به همون مسائلی که گفتی نظر دادم

میدونم منم میگم بره زودتر راحت شم از اینده میترسم ،میترسم باهام لج کنهخیلی لجوجه اگه بعدا بچمو بگیره ...

اخرش ک چی 

الان میاد خونه ی غذایی میخوره میره 

بعد ها ک روش باز شه چی اونموقعم بخاطر بچت میخوای کوتاه بیای؟

اره حتما اینکارو بکن

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اخرش ک چی الان میاد خونه ی غذایی میخوره میره بعد ها ک روش باز شه چی اونموقعم بخاطر بچت میخوای کوتاه ...

حس میکردم،کم کم ،کم میشه 

اره همین کارو میکنم مادرش خانوم خوب و منطقی ای هستن

چرا جدا شدین؟ دوسش داری؟

مستقل نبودیم همه چی با باباش بود یعنی به اسم میرفت سرکار ولی هر وقت دوست داشت چون مطمئن بود باباش هست،خانواده اش هم به خاطر همین خیلی دخالت میکردن،در کل بی عاره
یکم ،هنوز نسبت بهش بی حس نشدم