felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عنوان ذلیل شدم 90 بازدید | 6 پست بنظرتون اینکه پدرم از شوهرم پول قرض میگیره بده ؟ یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته 1403/07/01 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11550 یه کم بده🥴 فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 یه کم بده🥴 چیکار کنم 😭 یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11550 چیکار کنم 😭 گریه نکن عزیزم ☹️والا نمیدونم خب چرا قرض می کنه فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 گریه نکن عزیزم ☹️والا نمیدونم خب چرا قرض می کنه بخدا نمیدونم چقدر من بدبختم همجوره پیش شوهرم خفت میدن بهم 😞اینهمه دوست و اشنا باید بره از اون بخاد یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11550 بخدا نمیدونم چقدر من بدبختم همجوره پیش شوهرم خفت میدن بهم 😞اینهمه دوست و اشنا باید بره از اون بخاد حالا دیگه اشکال ندارد اونم پدرته گناه داره مطمئنا جبران می کنه فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨