2777
2789
عنوان

وام جعاله

388 بازدید | 6 پست

توروخدا هرکی اطلاع داره کمکم کنه ......

اگر درخواست وام جعاله با سند خونه بدیم خونه نوساز بازرس میفرستن برای دیدن خونه یا فورا وامو تایید میکنن ومیدن؟؟؟؟

مبلغ وام چقده؟؟؟؟؟؟

من این وام رو نمیدونم چیه ولی خونه وثیقه بشه سرزده میان نگاه میکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من این وام رو نمیدونم چیه ولی خونه وثیقه بشه سرزده میان نگاه میکنن

وام تعمیراته 

اخه خونه تازه سازه نیاز به تعمیر نیست 

اما میگم چون سند وصیغه س شاید زیاد ایراد نگیرن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وام تعمیراته اخه خونه تازه سازه نیاز به تعمیر نیست اما میگم چون سند وصیغه س شاید زیاد ایراد نگیرن

سند رو ماوثیقه گذاشتیم اومدن سرزده خونمونو دیدن اولی فقط اومد تو سالن دومی کثافت بیشعور اومد گفت حتما باید یکی از اتاقا رو هم ببینم چه سودی به حالش داشت نمیدونم

وام تعمیرات رو شرعا نمیشه برا چیز دیگه استفاده کرد فک کنم

شما یه سوال بکن اگ برات این موضوع اهمیت داره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
سند رو ماوثیقه گذاشتیم اومدن سرزده خونمونو دیدن اولی فقط اومد تو سالن دومی کثافت بیشعور اومد گفت حتم ...

کار به شرع ندارم 😂

میخایم برای ماشین وام بگیریم

شما برای چی وام گرفتین؟؟؟ ساخت وساز یا تعمیرات؟؟؟؟