2821
2789
عنوان

وام جعاله

332 بازدید | 6 پست

توروخدا هرکی اطلاع داره کمکم کنه ......

اگر درخواست وام جعاله با سند خونه بدیم خونه نوساز بازرس میفرستن برای دیدن خونه یا فورا وامو تایید میکنن ومیدن؟؟؟؟

مبلغ وام چقده؟؟؟؟؟؟

من این وام رو نمیدونم چیه ولی خونه وثیقه بشه سرزده میان نگاه میکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من این وام رو نمیدونم چیه ولی خونه وثیقه بشه سرزده میان نگاه میکنن

وام تعمیراته 

اخه خونه تازه سازه نیاز به تعمیر نیست 

اما میگم چون سند وصیغه س شاید زیاد ایراد نگیرن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وام تعمیراته اخه خونه تازه سازه نیاز به تعمیر نیست اما میگم چون سند وصیغه س شاید زیاد ایراد نگیرن

سند رو ماوثیقه گذاشتیم اومدن سرزده خونمونو دیدن اولی فقط اومد تو سالن دومی کثافت بیشعور اومد گفت حتما باید یکی از اتاقا رو هم ببینم چه سودی به حالش داشت نمیدونم

وام تعمیرات رو شرعا نمیشه برا چیز دیگه استفاده کرد فک کنم

شما یه سوال بکن اگ برات این موضوع اهمیت داره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
سند رو ماوثیقه گذاشتیم اومدن سرزده خونمونو دیدن اولی فقط اومد تو سالن دومی کثافت بیشعور اومد گفت حتم ...

کار به شرع ندارم 😂

میخایم برای ماشین وام بگیریم

شما برای چی وام گرفتین؟؟؟ ساخت وساز یا تعمیرات؟؟؟؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز