2789
عنوان

هدیه تولد

38 بازدید | 7 پست

واسه تولدم که ۲۳شهریور بود کادو یه بلوز گرفت بهم گفت خوشت نیومد گفته ک میشه عوضش کنم منم تن کردم دیدم تنگه برام بهش گفتم گفت اشکال نداره بیار ببرم برات یه سایزبزرگتربگیرم هنوز که یه هفته میگذره انگارنه انگارش بنظرتون ب روش بیارم یابیخیال بگذرم ازکنارش

بگو راستی چقدر اون لباسی که برام خریدی قشنگ بود خیلی ناراحت شدم اندازه ام نبود عوض کردی؟همون رنگ رو داشتن؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال مهم نیست شما براش به همون اندازه یه لوازم ارایش بگیر

من کادو تولدش براش هدیه میخاستم بگیرم گفت نمیخام پولش رو بدید هرچی خودم خاستم بگیرم من هدیه بهش پول دادم

بعد تمیگه چقد براش مهم بود؟؟؟

نه برای هدیه اش ارزش قائل شدی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

سلام .تولدت مبارک . برای کلیپ تولد در خدمتم .قیمت 95تومان.پیج در امضام نوشتم.

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن