2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی هم صبح ناشتا ی لیوان آب با ی نصف قاشق چایخوری زنجبیل و ی لیمو تازه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
شما حودتون استفاده کردین؟

مربی بدنسازی هستم و اینکه هفته ای یکبار هم تمرینات هوازی اینتروال

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
قرصه؟ کجا میفرشن؟ چنده؟

داروخونه داره کپسول ژلاتینی هستش مثل امگا۳میمونه

مربی بدنسازی هستم و اینکه هفته ای یکبار هم تمرینات هوازی اینتروال

خوندم 

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واقعا لاغر میکنه؟ خواهرم 120کیلو شده

ایشون اول باید رژیم بگیره به همراه ورزش قرص مرحله آخر هستش زمانی که دیگه بدن به اصطلاح استوپ میکنه الان فایده ای نداره براش