2777
2789

من آششو درست میکنم عالی میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرز تهیه اشش چطوریه خوشمزه میشه؟مزه شیرین که نمیده؟

خیلی طعمشو دوس دارم البته سلیقه ای

نه شیرین نمیشه

ببین من چشمی موادشو میریزم، گوشت گوسفند و بلغور گندم ماش لوبیا چیتی نخود و کمی عدس  رو بعد از خیس کردن  نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بزن بذار باهم بپذه خوب له بشه بعد کدو رو بریز ، گوشتاشو و کدو رو در بیار له کن دوباره بریز توش آبش ک غلیظ و لعابدار شد آمادست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خیلی طعمشو دوس دارم البته سلیقه اینه شیرین نمیشهببین من چشمی موادشو میریزم، گوشت گوسفند و بلغور گندم ...

مرسی ممنون ♥️راستش من تاحالا نپختم ن اششو ن سوپ کلا نمی دونم مزش چطوری قراره چطوری بشه ولی حتما امتحان میکنم ممنون

خسته دل

مرسی ممنون ♥️راستش من تاحالا نپختم ن اششو ن سوپ کلا نمی دونم مزش چطوری قراره چطوری بشه ولی حتما امتح ...

خیلی مقویه

نوش جون