2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست
بله درسته موفق باشی گلم راستش موندم چیکار کنم پارسال نه کلاس رفتم نه مشاور داشتم الان موندم مشاور بگ ...

مبخوای برنامه ای که مشاورم بهم میده رو بهت بدم عزیزم؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

باید استراحت کنی نه زیاد که از درس دور بشی دو روز کامل بدون گوشی استراحت کن فکر کن به زندگی به کنکور ...

خیلی خسته شدم روحیمم نابوده افکار مرگ داره دیوونم می‌کنه آنقدر فکر و خیالم شده کنکور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خسته شدم روحیمم نابوده افکار مرگ داره دیوونم می‌کنه آنقدر فکر و خیالم شده کنکور

بخدا وقتی ازش می‌گذری میبینی چقدر برا خودت گندش کردی اگر سال قبل موفق نشدی چون راه را بلد نبودی به این معنا نیست که تو استعدادش را نداری کدوم رشته ای؟

اخه شما در مقابلش هزینه دارید و ممکنه ناراضی باشید♥️

نه بابا عزیزم ناراحتی چرا

اتفاقا خوشحالم میشم..ناراحتی نداره گلم

اگه بخوای از تلگرام برات میفرستم عزیزم هفته ای هستش.

برنامه خوب و منظمی هم هست.

شرایط کنکور که عادلانه نیست حداقل به هم کمک کنیم❤️🫶

عزیزم من اصلاااا مشکلی ندارم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بخدا وقتی ازش می‌گذری میبینی چقدر برا خودت گندش کردی اگر سال قبل موفق نشدی چون راه را بلد نبودی به ا ...

تجربی کوفتی راستش کلا مشکل اعصابپیدا کردم نابود شدم ، الآنم موندم کلاس و مشاور میخام سال قبل نگرفتم خانوادم میگن تو بودجه مون نیست

تجربی کوفتی راستش کلا مشکل اعصابپیدا کردم نابود شدم ، الآنم موندم کلاس و مشاور میخام سال قبل نگرفتم ...

تجربی متاسفانه همینطوره ببین به تغییر رشته فکر کن فایده ندارد به نظرم نشین دیگه برای تجربی

نه بابا عزیزم ناراحتی چرااتفاقا خوشحالم میشم..ناراحتی نداره گلماگه بخوای از تلگرام برات میفرستم عزیز ...

وای ممنون میشم ازت گلم ،یه دنیا ازت سپاسگذارم ممنون میشم این لطف رو در حقم کنید🥹♥️ خدا خیرتون بده

تجربی متاسفانه همینطوره ببین به تغییر رشته فکر کن فایده ندارد به نظرم نشین دیگه برای تجربی

علاقم مامایی هستش ولی می‌دونم نمی‌رسم بهش حسرتش تا ابد رو دلمه

وای ممنون میشم ازت گلم ،یه دنیا ازت سپاسگذارم ممنون میشم این لطف رو در حقم کنید🥹♥️ خدا خیرتون بده

خواهش میکنم عزیزم ❤️

بهت درخواست دوستی میدم آیدی تلگرامم رو بهت میدم پیام بده عزیزم