2789
اینا چه ربطی به طرزفکراستارترداره ؟ مگه شما میدونی استارتر اصلا پوشش چجوریه مذهبیه یاغیرمذهبی هرچیزی ...

شما اگه گزینش فرهنگیان رفته بودی متوجه حرفم میشدی

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ازگزینش فرهنگیان مطلعم ولی شمایی که زود قضاوت میکنی.استارتر یجور داره طرزفکراشتباهشومیگه شماهم یج ...

توی گزینش فرهنگیان ملاک پوشش و اطلاعات مذهبی شخصه و حتی فعالیت های بسیج
اصلا تست روانشناسی
تست میزان صبر و تحمل وجود نداره
میزان علاقه فرد ب معلمی رو نمی سنجن 

و طبیعی کسایی معلم میشن که هیچ علاقه ای ب این شغل ندارن و صرفا بخاطر آینده شغلی تضمین شده میان سمت فرهنگیان

کسایی که ذره ای اعصاب و حوصله آموزش رو ندارن 

کسایی که از لحاظ اجتماعی افکار مناسبی ندارن 

اگه معیار سنجش معلم ها درست و استاندارد بود این همه نارضایتی وجود نداشت 

من نگفتم استارتر مذهبیه گفتم یکی از ملاک های گزینش اطلاعات مذهبی و نوع پوشش زمان مصاحبه س

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
توی گزینش فرهنگیان ملاک پوشش و اطلاعات مذهبی شخصه و حتی فعالیت های بسیجاصلا تست روانشناسیتست میزان ص ...

خب بازم حرفتون درست نیست الان اگه این چیزا ملاک نبود شمابازازطرزفکراستارترخبرداشتید؟ نه

خب بازم حرفتون درست نیست الان اگه این چیزا ملاک نبود شمابازازطرزفکراستارترخبرداشتید؟ نه

طرز فکر استارتر از عنوان تاپیک مشخصه 

اگه ملاک صحیح گزینش وجود داشت با سخت گیری گزینش میشدن قطعا همچین معلم هایی با این طرز تفکر وارد حوزه تدریس نمی شدن 

ببخشید شما افغانستانی هستی؟

نه 

ولی جالبه اینجا هرکسی دفاع کنه فارغ از ملیت ازش میپرسن افغان هستی؟ 

وقتی معیار گزینش پوشش و اطلاعات مذهبی هستنتیجه میشه معلم شدن استارتر با همچین طرز تفکر پست و کثیفی

ببخشید من نمیخواستم شما رو ناراحت کنم،ان شاءالله شرایط کشورتون خوب بشه بتونین برگردین کشورخودتون