x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 عنوان ی سوال 89 بازدید | 16 پست .. هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍 1403/07/01 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
redeyex عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 185 سوال سختیه جوابشو نمیدونم دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 سوال سختیه جوابشو نمیدونم چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 سوال ؟ چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 17739 چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد بیشتربراسرگرمی اینجان نه کمک بعدش فهمیدی به منم بگو
redeyex عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 185 چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد شاید نمیتونن راهنماییت کنن خو😐 دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 بیشتربراسرگرمی اینجان نه کمک بعدش فهمیدی به منم بگو اوکیه میشه تاپیک قبلیم رو ببینی هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 شاید نمیتونن راهنماییت کنن خو😐 چیشد از این هزار تفر دو نفر نمیتونه جواب بده سوالمم ی سوال بی جواب نیست میشع تاپیک قبلیم رو ببینی هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 سوالت چیه عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 سوالت چیه من پایه دهم انسانی پارسا ب دلایلی درس نخوندم و ۳ تا از امتحان هامو قبول شدم ولی بقیه رو تجدید شدم شهریور هم امتحان ندادم امسال میخواستم نخونم ولی خوب باز میخوام جدی درسمو بخونم تجدیدهامم پاس نکردم میشه بگید باید چیکار کنم هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 من پایه دهم انسانی پارسا ب دلایلی درس نخوندم و ۳ تا از امتحان هامو قبول شدم ولی بقیه رو تجدید شدم شه ... باید یا بزرگسالان بری امتحان بدی، یا دوباره همین سال را در مدرسه ادامه بدی، اول مراجعه کن مدرسه ببین کاری نمی تونن انجام بدن عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
x__nxg2 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 156 باید یا بزرگسالان بری امتحان بدی، یا دوباره همین سال را در مدرسه ادامه بدی، اول مراجعه کن مدرسه ببین ... مدرسه نرفتم بپرسم میخواستم ببینم کسی راجب این سوال چیزی میدونه یا نه ولی کسیم جواب درست و حسابی نداد هَمهِ اُلگو میشَن ما دَرسِ عِبرَت!🤍
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 مدرسه نرفتم بپرسم میخواستم ببینم کسی راجب این سوال چیزی میدونه یا نه ولی کسیم جواب درست و حسابی نداد صد درصد که دوباره باید همین سال را بخونی ، بازم خیالت راحت بشه حتما آزادراه یا اداره بپرس ،چون هر لحظه آیین نامه جدید میاد عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 صد درصد که دوباره باید همین سال را بخونی ، بازم خیالت راحت بشه حتما آزادراه یا اداره بپرس ،چون هر لح ... از مدرسه* عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت