2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال سختیه جوابشو نمیدونم

چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد

ه‍‌َم‍‌ه‍‌ِ اُل‍‌گ‍‌و م‍‌ی‍‌ش‍‌َن م‍‌ا دَرسِ ع‍‌ِب‍‌رَت!🤍
سوال ؟

چرا تاپیک چرت و پرت باشه همه میرن ولی ی تاپیک باشه که لازم داری راهنماییت کنن کسی نمیاد

شاید نمیتونن راهنماییت کنن خو😐

دخترا الکی درخواست ندید قبول نمیکنم🥴🤡🦴🙈🥌🎠
بیشتربراسرگرمی اینجان نه کمک بعدش فهمیدی به منم بگو

اوکیه میشه تاپیک قبلیم رو ببینی 

شاید نمیتونن راهنماییت کنن خو😐

چیشد از این هزار تفر دو نفر نمیتونه جواب بده 

سوالمم ی سوال بی جواب نیست 

میشع تاپیک قبلیم رو ببینی

سوالت چیه

من پایه دهم انسانی پارسا ب دلایلی درس نخوندم و ۳ تا از امتحان هامو قبول شدم ولی بقیه رو تجدید شدم شهریور هم امتحان ندادم 

امسال میخواستم نخونم ولی خوب باز میخوام جدی درسمو بخونم 

تجدیدهامم پاس نکردم میشه بگید باید چیکار کنم

من پایه دهم انسانی پارسا ب دلایلی درس نخوندم و ۳ تا از امتحان هامو قبول شدم ولی بقیه رو تجدید شدم شه ...

باید یا بزرگسالان بری امتحان بدی، یا دوباره همین سال را در مدرسه ادامه بدی، اول مراجعه کن مدرسه ببین کاری نمی تونن انجام بدن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
باید یا بزرگسالان بری امتحان بدی، یا دوباره همین سال را در مدرسه ادامه بدی، اول مراجعه کن مدرسه ببین ...

مدرسه نرفتم بپرسم میخواستم ببینم کسی راجب این سوال چیزی میدونه یا نه ولی کسیم جواب درست و حسابی نداد 

مدرسه نرفتم بپرسم میخواستم ببینم کسی راجب این سوال چیزی میدونه یا نه ولی کسیم جواب درست و حسابی نداد

صد درصد که دوباره باید همین سال را بخونی ، بازم خیالت راحت بشه حتما آزادراه یا اداره بپرس ،چون هر لحظه آیین نامه جدید میاد

صد درصد که دوباره باید همین سال را بخونی ، بازم خیالت راحت بشه حتما آزادراه یا اداره بپرس ،چون هر لح ...

از مدرسه*