2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

94 بازدید | 15 پست

یه دختر خاله دارم تو عمرم یکبار وقتی بچش بدنیا اومد بهش زنگ زدم  یکماه پیش تو ختم پدربزرگم گوشیم گم شد بهش گفتم گوشیتو بده یه زنگ بزنم ب خطم ببینم کجاست دیدم منو گذاشته بود لیست سیاه.

یه دختر عمو دارم نان تازه میفروشه کل شهر شمارشو دارن منم شمارشو گیر آوردم زنگ بزنم ببینم کی نان داره برم بخرم . اصلا زنگ نزدم یکساله تا چند روز پیش دیدم مشغولی میزد با یه سیمکارت دیگخ زنگ زدم دیدم بوق خورد مجدد با خط خودم تماس گرفتم مشغول بود فهمیدم منو بلاک کرده.

زن همسایمونم الان دخترش۷ سالشه  گفت خاله مامانم بمن گفت شماره تورو مسدود کنم بلد نبودم چطوری مسدود میکنن؟

خیلی برام جای سواله نه بی آبرویی چیزیم نه از دیوار کسی رفتم بالا نه زشتم نه بی سوادم دارم کم کم شک میکنم بخودم آخه کسی ک مزاحم کسی بشه رو مسدود میکنن نه منو

شما همچین تجربه ای داشتین ؟

نمیدونین دلیلش چیه؟

دوسدارم نظر شمارم بدونم

خیلی مغزم درگیره

@خربوریدان  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاریم اینجوریه تازه شماره نمیده جالب این جاست اون دوتا دارن من ندارم واسم مهم نیس چون آدم مهمی نیس توزندگیم پس آدمی که باعث پیشرفتت نه پس رفت همون بهتر که شمارش اصلا نداشته باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

احتمالا یک اتفاقی افتاده وگرنه طبیعی نیست چند نفر همزمان اینطور واکنشی داشته باشن

دیروز رفتم مغازه دخترعموم کاملا تحویل گرفت و باهام خوب بود دختر خالمم همینطور

دیروز رفتم مغازه دخترعموم کاملا تحویل گرفت و باهام خوب بود دختر خالمم همینطور

یعنی فقط تو فضای مجازی این دو نفر این کارو کردن؟ رو در رو خوبن؟

باید میپرسیدی ازشون دلیلش رو همونجا

مثلا کسی پشت سرتون چیزی گفته باشه یا از این دست قضایا وگرنه چشونه یهو خواب دیدن همه بلاک کنن

وای خدانکنه من تنها خطایی ک مجردیم کردم دقیقا ۱۷ سال پیش بوده ک بایه پسر دوست شدم و همه جا پخش کرد ک باهام دوسته دیگه هیچ بی آبروی ازم سرنزده اونموقع هم بچه بودم