2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه

811 بازدید | 19 پست

دخترم کلاسش یه ربع به ۸ شروع میشه ولی سرویسش خیلی زود میاد دنبالش ۷ مدرسه هست. برگشتنی هم ۲ تعطیل میشن ولی ۲ونیم میره دنبالشون به نظرتون کارش قانونی هست؟ میتونم شکایت کنم به شرکت؟

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

شکایت چی ؟

اگه سرویس مینی بوس باشه عادی هست الان من دبیرستانم باید هفت برم مدرسه از هفت باید تو ایستگاه وایسم و برگشتی هم دو و نیم تعطیل میشم سه میرسم خونه چون سرویس مینی بوسه تا همرو جمع کنه و پیاده کنه طول می‌کشه 

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا را شکر کن بچه ات سرویس داره . امسال خیلی ها سرویس نتونستن بگیرن اونقدر که راننده تاکسی ها شاخ شدن هم نرخ را بالا میبرن هم ناز میکنن سر مسیر ها . الان چند تا از دانش آموزان من گفتن سرویس نداریم 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خدا را شکر کن بچه ات سرویس داره . امسال خیلی ها سرویس نتونستن بگیرن اونقدر که راننده تاکسی ها شاخ شد ...

همین دیگه چون هزینش بالاست دلم میسوزه 

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
سواری هست ۳ نفر فقط دانش اموز داره

نفری چقدر میگیره برای هر ماه ؟

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همین دیگه چون هزینش بالاست دلم میسوزه

همینن دیگه .اینا هم زورشون به مردم میرسه .ولی دیگه خیالت راحته