2777
2789
عنوان

پوره سیب زمینی حتما شیر میخواد

97 بازدید | 14 پست

برای مدرسه گفتن پوره سیب زمینی بیازین

میشه اگه جور دیگه درست میکنید بگید بهم ممنون

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

اولین باره میشونم شیر میریزین من کره میزارم اب میشه با ادویه سیب زمینیارم میندازم توش له میکنم و نمک گاها تخم مرغ ابپزو یکمم جعفری اضافه میکنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیازداغ درست میکنم با ادویه و نعنا خشک، بعد یه لیوان آب میریزم توش و سیب زمینی های پوست گرفته و درشت خورد شده رو میندازم داخلش درشو میذارم تا بپزه و آبش خشک شه، بعد میکوبمش، با گوجه و خیارشور و کاهو و پیاز میخوریم 😁

البته من دوس ندارم شوهرم و دخترم خیلی دوس دارن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اولین باره میشونم شیر میریزین من کره میزارم اب میشه با ادویه سیب زمینیارم میندازم توش له میکنم و نمک ...

پیاز سرخ نمیکنی عزیزم؟ 

پیازداغ درست میکنم با ادویه و نعنا خشک، بعد یه لیوان آب میریزم توش و سیب زمینی های پوست گرفته و درشت ...

دستت درد نکنه خانم

پیاز سرخ نمیکنی عزیزم؟

ن سلیقه ایه من از طعمش خوشم نمیاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ما شیر نمیزنیمابپز میکنیم بعد با پیاز تفت میدیم و نعنا و نمک

ماهم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵