2777
2789
یا ابلفضلل ینی این افکار خانواده هارو باید آتیش زد البته جسارت نباشه ها بقران نمیدونم چرا مخالفت میک ...

حالا وضع مالش هم خوبه. دوتا خونه ویلایی داره و یه زمین و دو تا ماشین که با پول خودش خریده. اما همچنان میگن کارمند نیست ولش کن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا 🥺ن هیچوقت عشق به وجود نمیاد اینو یادت باشهتازه بدترم میشهههه زیر یه سقف کاش میتونستم کاری بر ...

الهی قربونت بشم من توروخدا دعام کن من خلاص بشم بخدا سر درد عصبی دارم ی طرف دست چپم از عصاب میگیره اصن خواب و خوراک ندارمومیگم فقط یجا باشه سر بزارم بمیرم 

بگو دیدم و خوب نبود. اگه ازم خسته شدید و میخواید فقط برم اون بحثش جداست

میخدان فقط بگن منو شوهر دادن امان از دست حرف مردم بگن اره ب آدم پولدار و خوب شوهر کرد بابای منم اگه نزول خور بود الان تو نیاوران زندگی میکردیم

وااا شغل ازاد که بهتره

مغازه داره. میگن کارمند امنیت شغلی داره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

الهی قربونت بشم من توروخدا دعام کن من خلاص بشم بخدا سر درد عصبی دارم ی طرف دست چپم از عصاب میگیره اص ...

دورت بگردم 

خیلی سخته

توکلت بخدا باشه ایشالله این اتفاق نمیوفته 

بنظرم اگر شرایطشو داری به یه مشاور داخل مجازی پیام بده راهکار بهت بده

فدات شم،دعا گرفتم ،نذر کردم،همش درحال دعا کردنم،تو مهرماه میان دیگه نمیدونم چیکار کنم،خواهرشم خیلی ت ...

اره عزیزم من دعا گرفتم فعلا وقت ازدواجم نیست 

نگران نباش ان‌شاءالله دعات اثر میکنه ۱۰۰ حمد بخون واسه خانم ام‌البنین تاپیک حاجت روایی و تاپیک ولادت حضرت ابلفضلل العباس و بخون 

میخدان فقط بگن منو شوهر دادن امان از دست حرف مردم بگن اره ب آدم پولدار و خوب شوهر کرد بابای منم اگه ...

نمیشه یه جوری با پسره حرف بزنی خودش بذاره بره؟مثلا بگو قبل عقد یه شاسی بلند میخوام و باید یه خونه بزنی به اسمم.