2777
2789
مرسی فداتشم دوتان🥲😂شمام اگه مجردی الهی خوشبخت شی❤

ممنون گلم آره مجردم و اگه خونوادم سخت گیری نکنن متاهل میشم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

انقد تو مخم میخونن ب این شوهر نکنی بد بخت میشی فلان میشی ولی مطمئنم اگه ب اون ازدواج کنم بدبخت میشم

من با اینکه تحقیق کرده بودن گفته بودن رفیق بازه به شدت ولی گفتن اشکال ندارد درست میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان قبول نکن. کسی که هوس بازه دست بشو نیست فردا خدایی نکرده بهشون بگی خودم دیدم بهم خیانت ک ...

تو خونمون جنگه اصن نمیگن آیند میخوای یا ن میگه برو باهاش صحبت کن اگه بد بود ما پشتتیم مطمئنم اگه بیاد حرف بزنیم میگن خوبه ب من نگاه نمیکنن گفتم اگه شوهرم بدید میرم بعدش دیگه ب زندگیم کاری نداشته باشید طلاقم میگیرم سمت شماهم نمیام

بقران مدرک دارم نشونشون دادم میگن هر کسی اشتباهی داره گذشته رو فراموش کن هر کیو فرستادم امتحانش کرده ...

ای خدا 🥺

ن هیچوقت عشق به وجود نمیاد اینو یادت باشه

تازه بدترم میشهههه زیر یه سقف 

کاش میتونستم کاری برات انجام بدم 

نمیدونم چی بگم 

چرا زور میکنن بچشونو دودستی بدبخت میکنن هر ادمی قسمتت باشه سر راهت قرار میگیره مطمئن باش

اون تو ذاتش خیانت هستتت دختر باز هست مشروب ک بدترررر هرشب مست کنه بیاد بلا بیاره سرت این ادم هیچوقت درست نمیشه

هرکاری میتونی انجام بده اما نشین پای سفره عقدددد 

اسی فرق من و تو اینه خونوادم نمی‌ذارن با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم چون کارمند نیست.

یا ابلفضلل ینی این افکار خانواده هارو باید آتیش زد البته جسارت نباشه ها بقران نمیدونم چرا مخالفت میکنن

تو خونمون جنگه اصن نمیگن آیند میخوای یا ن میگه برو باهاش صحبت کن اگه بد بود ما پشتتیم مطمئنم اگه بیا ...

بگو دیدم و خوب نبود. اگه ازم خسته شدید و میخواید فقط برم اون بحثش جداست 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

فدات شم،دعا گرفتم ،نذر کردم،همش درحال دعا کردنم،تو مهرماه میان دیگه نمیدونم چیکار کنم،خواهرشم خیلی تلاش میکنه،

پدرومادرم نمیدونم چرا انقدر به حرف بقیه گوش میدن واقعا خسته شدم،حوصله زندگی ندارم نسبت بهشون دارم سرد میشم،

امیدوارم مشکل تو هم حل شه خونواده هامون برا خواسته دلمون ارزش قائل شن.

خودت دعا گرفتی ؟!