2777
2789
عنوان

شوهرم دلم شکست

1377 بازدید | 44 پست

شوهرم 24سالشه... من 25سال 

امشب خونه عموش بودیم.... عروس های عمو و پسر عمو هاش هم بودن 

من جدیدا عینکی شدم 

امشب واسه اولین بار خانواده عموش من دیدن... پسز عموش تا من دید گفت مبارک باشه عینک زدين... خیلی بهتون مياد 

منم ی لبخند زدم بعد شوهرم گفت آره ديگه نشونه پیریه! خیلی ناراحت شدم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدم میاد از این شوخی شهرستانیا تو جمع می کنن بهش تذکر بده بگو جلوی جمع خوشمزگی نکن خودتم اصلا اعتماد بنفست رو از دست نده که یه سال ازش بزرگتری 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

ولی از وقتی اومدیم هيچي بهش نگفتم... ولی کلی دارم غصه میخورم... بگين چیکار کنم! 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
ولی از وقتی اومدیم هيچي بهش نگفتم... ولی کلی دارم غصه میخورم... بگين چیکار کنم! 

شوهر من اصلا اهل شوخی نیست... لحنش هم ب شوخی نمیخورد! 

بعدشم اصلا این چ شوخی تو جمع 

مث که این دیجی کالا کمین کرده هر کی تاپیک میزنه میپرسه تو تاپیکش اتوماتیک نی نی سایت یه فکری بکن واقعا این تبلیغات بیش از اندازه کاربراتون رو کلافه کرده 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 

عزیزم به دل نگیر شاید شوخی کرده،اگه خودت این تفاوت سنی رو به روش نیاری مطمئن باش اون اصلا بهش فکر نمیکنه،یک سال که چیزی نیست.

هر چند که عمری همه از بوسه نوشتند ،من عاشق آن اخمِ پر از ناز حبیبم😊🍀
شوهر من اصلا اهل شوخی نیست... لحنش هم ب شوخی نمیخورد!  بعدشم اصلا این چ شوخی تو جمع

من باشم میگردم دنبال نقطه ضعفش تو جمع میکوبم تو صورتش

خیلی کینه ای هسم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫