بچها چن شب قبل تو عروسی بودم ک یه پیرزنه ازم خوشش اومد و گف برا نوم تورو میخام، بهش گفتم ک دارم درس میخونم و برو برا یکی از دوستام ولی اصرار داشت ک منو پسندیده و کل عروسی جلوی همه منو گرفته بود ب حرف و تعریف میکرد کلا از همه چی تااینکه آخر عروسی شد میخواستیم بریم ک گف توروخدا شمارتو بده ک خواستیم بیایم خونتون خبر بدیم و منم خب عجله داشتم ک برم خونمون با مامانم، خیلی فوری فوتی شمارمو دادمش و رفتم تااینکه پریروز زنگ زد خود پیرزنه و آدرس گرفت و دیروز اومدن برا خاستگاری، حالا بابام از دیشب تاالان انقد بمن و مامانم حرف زده مارو تحقیر کرده میگه چرا شماره خودتو دادی باید شماره منو میدادی هعی کوچیکم میکنه و میگه آبرومو میبری، اخه مگ من چیکار کردم؟ اصلا من بااون پسره ی کلمه هم همکلام نشدیم حتی روزی ک اومدن خونمون، ب جون خودم قسم من اصلا از قیافه پسره خوشم نیومد و گفتم ردش کن، بعد بابام انقد فوش داده بهم و کلی حرف زده و منو انقد خورد کرد و کم مونده بود ک منو بزنه...... اعتقادش مال هزار سال قبله و میگه زنا ک تو. عروسی دنبال دخترن اینا جادوگران و دخترارو میبرن نمیدونم باهاشون چیکار میکنن😐😐😐😐انقد صب گریه کردم دیگع واقن نمدونم چیکار کنم، لطفا شما بگین بنظرتون حق با بابامه؟ ینی اینکه شماره خودمو دادم انقد اشتباه بزرگی بوده؟ دختر خودتون بود چی میگفتین؟ همینجوری رفتار میکردین باهاش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا دخترمنبودخودش میدونست باید ب پیرزنه بگه لطف دارین اگ موردی هس با مامانم هماهنگ بشین
حالا هم کار توانقد نبخشیدنی نیس حالا نه ب داره ن به باره حالا اصلا بابات بزاره بیان ببینه کی هست اصلا درشان شماهستن
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
عین هزار سال پیشه، بهش میگم بابا طرف احترام گذاشته یه باکس گل بزرگ و یه بسته شیرینی بزرگ خریده آورده سرش پایین بود اصلا سرشو نیاورد بالا پسره بدبخت نمیدونم چرا اینکارو میکنه😔
والا دخترمنبودخودش میدونست باید ب پیرزنه بگه لطف دارین اگ موردی هس با مامانم هماهنگ بشین حالا هم ک ...
طرف اومد کلی احترام گذاشت.... گل شیرینی بزرگ خرید فقط 4 تومن خرجش شده بود اینو نگفتا، کلا مشخص بود.... بعد اصلا من ب دلم ننشست پسره ولی امروزه طرف با دوس پسرش ازدواج میکنه، حالا مگ من چیکار کردم ک بخاطر اینکه شمارمو ب پیرزنه دادم باید انقد حرف بشنوم مگ کار نامشروع کردم
طرف اومد کلی احترام گذاشت.... گل شیرینی بزرگ خرید فقط 4 تومن خرجش شده بود اینو نگفتا، کلا مشخص بود.. ...
محل ب بابات نده یه چن روز بعنی چی این رفتارا بگوگناه ک نکردم شماره خواستن دادم وااا جمع کن خودتو بابا
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بگوبابا ابرو با این حرفا تو میره اما با کارا من نمیره
بعدم محل نده خودشوجمع کنه