2777
2789
😐😐😐 آخه کدوم جنینی قلبش تو ۵ هفته دیده شده؟؟؟ چرا ۵ هفته میریت سونو که اونام بگن جنین نیست احتمال ...

ببین من فقط رفتم دکتر . اون دکتر بیسواد منو انداخت توی این استرس و دقیقا همین حرفارو زد . پس نگران نباشم عزیزم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من فقط رفتم دکتر . اون دکتر بیسواد منو انداخت توی این استرس و دقیقا همین حرفارو زد . پس نگران ن ...

خب چرا به این سرعت رفتی دکتر؟؟ بچه اگه نطفش خیای زود بسته شده باشه ۷ هفته قلبش دیده میشه چه جوری وقتی هنوز اصلن امکان دیدن قلب بچه نیست از سونوی ۵ هفته توقع ضربان قلب دارین؟؟ 

خب چرا به این سرعت رفتی دکتر؟؟ بچه اگه نطفش خیای زود بسته شده باشه ۷ هفته قلبش دیده میشه چه جوری وقت ...

دکتری که قبل تحت نظرش بودم گفته بود برای هفته پنج بتا بده بیا منم که نمیدونستم چی به چیه رفتم پیشش و این مسایل بوجود اومد 

عزیزم گاهی اوقات مخصوصا روزهای خاص زندگیه آدم یه سری کارا ادمو حساس میکنه  و برای همه خانمها هم ...

خب راستشو بخوای اگه به من قول برنامه فردای تولدو بده ناراحت نمیشم 

ولی اگه میرفت و تولدمم میگذشت و شوهرم به روی خودش نمیاورد اره ناراحت میشدم

ولی مسئله اینه که شوهر یا نامزد استارتر بهش گفته فردا برات برنامه دارم پس ناراحتیش بی دلیله

دکتری که قبل تحت نظرش بودم گفته بود برای هفته پنج بتا بده بیا منم که نمیدونستم چی به چیه رفتم پیشش و ...

چی بگم اصلن فکر کن نرفتی دکتر دو هفته دندون سر جیگر بزار ببین چی میشه اگه پوچ باشه خودش کم کم شروع میکنه به دفع شدن بتات چند بوده؟