2777
2789
آره حرف نمیزنم باهاش فردام تولد نمیخام بره واس هر کی دلش میخاد بگیره😭😭😭😭

شوهرت چندسالشه؟

خدا کمکش کنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پس من چی؟؟؟؟؟؟ انصافه آدم روز تولدش واسش زهرمار شه؟ حداقل تا۱۲میگرف

حالا شاید فردا برات برنامه داشته باشه عزیزم

کارشو که نمیتونه ول کنه الکی

هر یه روز مرخصی لابد از حقوقش کم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت بنده خدا به فکر اجاره خونه و مایحتاج خونه است که شما راحت باشی و در رفاه اگر رفته بود با دوستاش خوشگذرونی یا رفته بود خونه مامانش تنهات گذاشته بود حق داشتی ناراحت بشی ازش

آره واقعا آدم بیشتر دلش میگیره

عزیزم گاهی اوقات مخصوصا روزهای خاص زندگیه آدم یه سری کارا ادمو حساس میکنه  و برای همه خانمها هم این حساسیتا پیش میاد و هر کی میگه اینجوری نیست دروغ میگه اینجور مواقع عزیزم فقط سعی کن احساساتتو کنترل کنی و درک کنی که حتما کارشو نمیتونسته ول کنه و این نیست که کارش به تو ارجحیت داشته و حتما تو فکر جبران هست پس ناراحت نباش عزیزم 😘

بچه ها حالا لطفا تا بحث داغه برای منم این وسط یه دعا بکنین لطفا😄هفته ۵ بارداریم و جنین هنوز دیده نش ...

😐😐😐 آخه کدوم جنینی قلبش تو ۵ هفته دیده شده؟؟؟ چرا ۵ هفته میریت سونو که اونام بگن جنین نیست احتمالا پوچه و کلی استرس بیخود دیکه

هی هی عزیزم چه دل خجسته ای داری،جای من بودی چی میگفتی،،،سرما خوردم آبریزش بینی شدید پسرم نوزاده دخترم امروز یه عالمه درس و مشق داشت تا الان داشتم باهاش درس کار میکردم،پسرم همش بهانه گیری،شام نداشتیم استخون درد دیوونم کرده،،،،،هر کاری کردم شوهرم نره فوتبال گوش نکرد رفت تا الانم نیومده

عزیزم گاهی اوقات مخصوصا روزهای خاص زندگیه آدم یه سری کارا ادمو حساس میکنه  و برای همه خانمها هم ...

چن روز بود میگف ی روز بعد تولدت میگیریم ولی با شناختی ک داشتم حس میکردم جدی نیس بازم میخاد سوپرایزم کنه ولی ب بهونه ی چیزی رفتم خونم دیدم خبری نیس قاطی کردم