2777
2789

بهتره آزمایش gtt رو هم بدی که مشخص بشه دیابت بارداری داری یا نه 

اگه تایید شد 

باید بری زیر نظر متخصص غدد 

یه دوره بهت مهلت میده با تغذیه کنترل کنی 

اگه کنترل نشد دارو درمانی رو واست شروع می‌کنه 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

من از ماه هشتم دیابت بارداری گرفتم 

و با تغذیه تا همین امروز کنترل کردم .

قدم اول خریدن یه دستگاه تست قند خونه که بتونی به راحتی تو خونه قندتو اندازه بگیری.

قدم بعدی 

تهیه لیستی از مواد غذایی هست که باعث افزایش قند خون میشه مثل برنج ماکارونی نون سیب زمینی،شیرینی جات مصنوعی مثل قند و شکر ،و میوه هایی مثل موز انبه هندونه و.....

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداریم دیابت داشتم ، دکتر میگفت قند ناشتا بالاتر از۹۵ باشه یعنی قندت بالاست، اما خب خیلی هم بالا نیست مال شما ،نگران نباش واسترسم نگیر، چون استرس خودش قند خون بالا میبره، مال منم همیشه تازه با رعایت رژیم و کم خوردن غذا همین حدودا بود ،خداراهزاربار شکر بچمم سالمه، با دکترت مشورت کن، تو رژیم غذاییت سبزیجات زیاد بزار، مثلا هر وعده یه بشقاب سالاد بخور، اینطوری باعث میشه غذاهم کمتر بخوری، میوه سه واحد در روز فقط بخور انم بافاصله، سیب زمینی ماکارونی برنجم زیاده روی نکن، بامیه خیلی برای قند خون مفیده ،خوراک بامیه بخور، میدونم تو بارداری خیلی سخته رعایت رژیم، چون میلت به یسری چیزا زیاده ولی خب چاره ای نیست، اگه با رژیم کنترل کنی که بهتره ولی اگه نشد دکترت میفرسته پیش متخصص غدد برات انسولین تجویز میشه، هفته چندمی؟ بازم میگم مال شما اونقدرام زیاد نیست که بترسی، من خیلی سر دیابت بارداری اذیت شدم و استرس الکی گرفتم، شما اشتباه منو نکن، همه چی هم میتونی بخوری ولی چیزایی که قند زیاد داره یه کوچولو درحد رفع هوست بخور، اهان راستی اگع پیاده روی برات ضرر نداره بعد هر وعده نیم ساعت تو خونه راه برو، ان شاالله نی نیت بسلامت بغل بگیری

اینم بگم که دکتر زنان خیلی منو میترسوند ولی خب متخصص غدد گفت تا هفته۲۷ قند خون خیلی تاثیری رو جنین نمیزاره بعد ازاون خطرناکه، شماهم اگه میتونید پیش یه متخصص غدد برید، اگه تهرانید یه دکتر بهتون معرفی کنم ،ازاینا نیست که بیخودی استرس بده بهت، عزیزم بازم میگم اینا تجربه من بود، درباره شرایط شما چیزی نمیدونم و پزشکتون باید نظر بده