2777
2789
عنوان

شکایت از صاحبخانه

1443 بازدید | 21 پست

دوستم سه ماه زودتر از موعد، خونه رو خالی کرد که کرایه اون سه ماه رو به صاحبخونه نده. ولی صاحبخونه پول پیشش رو اون موقع نداد.

حالا هم که موعدش رسیده، صاحبخونه پول پیش دوستمو نمیده و تلفن هم جواب نمیده.

از یه شهر دیگست.

دوستم میتونه ازش شکایت کنه؟ باید اول بره کلانتری یا جای دیگه ای؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابخونه میتونه شکایت کنه ولی دوستت نداره مگه کشکه قولنامه هست باید طبق اون پیش بره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مجبورشد از اون شهر برگرده شهرخودمون.

به صاحبخونه ارتباط نداره

اون برای یه سال خونه شو اجاره داره

مستاجر دلش میخواد بره بشینه دلش نمیخواد خالی کنه

خونه ی خالی مونده که نشد پول برای صابخونه

لابد پول پیش هم بابت اجاره ی اون سه ماه برداشته

صابخونه میتونه شکایت کنه ولی دوستت نداره مگه کشکه قولنامه هست باید طبق اون پیش بره

اصلا تاپیکو خوندی چی نوشتم؟ صابخونه ازچی دقیقا میخواد شکایت کنه؟؟ طبق قولنامه هم جواب نمیده اون یارو

بره بنگاهیی که قول نامه نوشتن بنگاهیه باهاش صحبت کنه شاید با حرف و زبون خوش حل شد حل نشد فکر کنم با ...

آره به نظرم با یه بنگاهی بی طرف اول مشورت کنه، ما در جریان جزئیات قراردادش نیستیم

به صاحبخونه ارتباط ندارهاون برای یه سال خونه شو اجاره دارهمستاجر دلش میخواد بره بشینه دلش نمیخواد خا ...

یجوریاز صابخونه ها طرفداری میکنی انگار دوستم ارث تورو خورده!! فداسرم که پول نشد واسه صابخونه.

میتونی بری بیرون از تاپیک

یجوریاز صابخونه ها طرفداری میکنی انگار دوستم ارث تورو خورده!! فداسرم که پول نشد واسه صابخونه.میتونی ...

بنده خدا حقیقت را گفت توچرا قاطی کردی 😂 

یه جور از دوستت طرفداری میکنی و میگی فدای سرم که انگار خودت دوستتی😂

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....